Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell meg játszani a nászéjszakan hogy szűz vagyok?
Félig török származású és félig magyar származású lány vagyok, a szüleimmel itt Magyarországon élünk.
A szüleim úgy tudják szűz vagyok és hozzá akarnak adni egy török férfihoz, de viszont nekem egy pár honapja volt egy párkapcsolatom titkon, úgy hogy már nem vagyok szűz, szerelmes voltam…
A jövendőbeli férjem is úgy tudja hogy szűz vagyok, nem merem nekik elmondani hogy már voltam férfival, bármit képesek lennének velem tenni.
Van olyan művér amivel el lehet játszani a szüzességet, és ha van az hol kapható?
Tudjátok hova kell, fontos ki lehessen magamból mosni.
Ne kövezzetek meg emiatt, ne ítéljetek el kérlek.
Segítségért fordultam hozzátok.
Normális válaszokat kérek.

Szerintem is kamu kérdés.
Ismerek törököket, párom (magyar) volt is kint pár hétig (és nem csak Isztambulban és a turistás helyen, hanem abszolút vidéken) és ez egyáltalán nem általános a török gondolkodásban, ami a kérdésben szerepel. Ha afgán lenne, még elhinném.
Ha véletlenül mégsem kamu, akkor szerintem ne menj hozzá ehhez a férfihoz és a szüleimmel való kapcsolaton is elgondolkodnék a helyedben, ha nekik belefér ez a gondolkodás a házasságról.
#5 a párom szeret és tisztel, nagyon udvarias és kedves, azt is megkérdezi hogy meg foghatja a kezem.
De viszont az fontos neki hogy akit feleségül vesz az tiszta jó erkölcsű nő legyen, legyen szűz.
Mivel úgy tudja hogy az vagyok és ha elmondanám neki az igazat hazug nőnek tartana, mert titkoloztam.
Egy az nem kellenék neki, én meg nem akarom őt elveszíteni mert nagyon csodálatos ember, kezdem szeretni, ha meg házasság után tudná meg az igazat mikor a felesége vagyok, akkor nem tudom mit csinálna velem ettől tartok.
A szüleim meg mindig szűzen akartak férjhez adni, ha megtudnák már voltam férfival, kitagadnának.
Az apám meg is verne.

"Az apám meg is verne"
Az nem baj. Tartsa meg a jo szokasat :)
39F incel

Hát de hazug nő vagy:DD hisz NEM vagy szűz.
Amúgy meg rettentő maradi, sőt középkori a családod, én ebből menekülnék.

Hat én úgy menekülnek el mint a sicc 😂
Amúgy megjátszod hogy fáj és ennyi
Vén nincs is mindig

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!