Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell meg játszani a nászéjszakan hogy szűz vagyok?
Félig török származású és félig magyar származású lány vagyok, a szüleimmel itt Magyarországon élünk.
A szüleim úgy tudják szűz vagyok és hozzá akarnak adni egy török férfihoz, de viszont nekem egy pár honapja volt egy párkapcsolatom titkon, úgy hogy már nem vagyok szűz, szerelmes voltam…
A jövendőbeli férjem is úgy tudja hogy szűz vagyok, nem merem nekik elmondani hogy már voltam férfival, bármit képesek lennének velem tenni.
Van olyan művér amivel el lehet játszani a szüzességet, és ha van az hol kapható?
Tudjátok hova kell, fontos ki lehessen magamból mosni.
Ne kövezzetek meg emiatt, ne ítéljetek el kérlek.
Segítségért fordultam hozzátok.
Normális válaszokat kérek.

Amikor pár hónapja voltál a pasival akkor véreztél egyáltalán?
Nem értem ezt a szüzesség elvesztése = vérzés dolgot.
Mikor én 18 évesen elvesztettem egyáltalán nem véreztem. Finom óvatos gyengéd volt a barátom. Volt előtte sok előjáték is.

Nem mindenki vérzik, ez egy mítosz. Te véreztél?
Szerintem ne kísérletezz, csak még gázabb, ha lebuksz a művérrel. Ha bárki kérdezné, miért nem véreztél, akkor mutasd meg nekik a sok cikket, bizonyítékot, hogy nem minden szűz lány vérzik.
Hogyan játszd el? Bizonyára emlékszel, milyen volt az első alkalom. Legyél kicsit félénk, ne merj testi kontaktust kezdeményezni, hozzáérni ott, "ne tudd", milyen póz következik, stb, hagyd hogy a férfi mutassa meg ezeket, ne csináld magadtól. Mintha ő mutatná először.
Amúgy akarod te ezt a házasságot?

Az a bosszantó ebben, hogy ha a pasi kultúrájában az van hogy véreznie kell a nőnek akkor szerintem a nászéjszaka nem szólhat a nő öröméről csak puff durván bevágja neki.
És ha a szüleid is ilyen idióták, hogyha kiderül barmit megtesznek veled. Akkor inkább szökj el és éljél kevésbé jó módban, de méltóságban, tisztelő, szerető pasival.

Nagyon igazad van, 5-ös, ez egyszerre felháborító és nagyon szomorú.
Ha tényleg ilyen a nászéjszaka, akkor előfordulhat, hogy nem szűzen is vérezni fogsz :/
Én is egy nagyon picit véreztem az elsőnél.
Igaz nem mindenki vérzik.
Most már elfogadtam ezt a házasságot, vonzódom a vőlegényemhez és tetszik külsőleg belsőleg is.
#2 igen nem minden török férfi maradi, de náluk még fontos a szüzesség.
Igazából nem idegen férfi szüleim mindig ismerték, beléptem abba a korba hogy itt az idő férjhez menni,ezért úgy döntöttek hozzá adnak.
Köszönöm a válaszokat

Már nem azért, de nem értem miért akarsz ebbe a házasságba egyáltalán belemenni.
Mert hidd el, nem ez lesz az egyetlen pont, ahol kultúrális meg morális meggyôzôdés beli különbségek lesznek, és ha ennek a féfinek már eleve hazudnod kell, még a dolog kezdete elõtt, mi lesz pár év múlva?
Nem azért mondom, de nekem nem úgy tûnik, hogy összeillenétek.
Minek tettetni? A következô 50 évben hazudozni fogsz?
Nem csak ez az egy férfi létezik számodra mint opció, ha neki nem kellesz nem szûzen, talán jobb is. Lesz más.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!