Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kell meg játszani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell meg játszani a nászéjszakan hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Félig török származású és félig magyar származású lány vagyok, a szüleimmel itt Magyarországon élünk.

A szüleim úgy tudják szűz vagyok és hozzá akarnak adni egy török férfihoz, de viszont nekem egy pár honapja volt egy párkapcsolatom titkon, úgy hogy már nem vagyok szűz, szerelmes voltam…

A jövendőbeli férjem is úgy tudja hogy szűz vagyok, nem merem nekik elmondani hogy már voltam férfival, bármit képesek lennének velem tenni.

Van olyan művér amivel el lehet játszani a szüzességet, és ha van az hol kapható?

Tudjátok hova kell, fontos ki lehessen magamból mosni.

Ne kövezzetek meg emiatt, ne ítéljetek el kérlek.

Segítségért fordultam hozzátok.

Normális válaszokat kérek.

2023. okt. 19. 09:20
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
#21 köszönöm a c válaszod, milyen sport gyakorlatot végzel?
2023. okt. 19. 14:40
 22/55 anonim ***** válasza:
84%
Nagy labdán(gym ball) szoktam ilyen ugrálás szerűt csinálni befeszített izmokkal, popsira, vádlira nagyon jó és ez a mellékhatás:)
2023. okt. 19. 14:44
 23/55 A kérdező kommentje:
Köszönom
2023. okt. 19. 15:02
 24/55 A kérdező kommentje:
Szerintetek művérrel lebuknék?
2023. okt. 19. 15:19
 25/55 A kérdező kommentje:

Aktus előtt ott belül be kennem.

Ha betenné mondanám neki húzza ki egy kicsit mert fáj. Akk látná hogy a penisz Véres, aztán gyorsan letorolnem róla es magamról is es folytatnánk az aktust.

Így teljesen biztos lenne benne hogy szuz voltam.

2023. okt. 19. 15:26
 26/55 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, biztos hogy kell neked ez a házasság, ez a férfi, aki ugyanolyan maradi mint a családod? Eleve hazugsággal indítasz. Hazudsz a múltadról, és saját magadról, mert ha önmagadat adnád akkor abból ki tudja mi lenne. És életed végéig ebben a szerepben kell maradnod, miközben a világ halad előre, meg te is egy nyitottabb országban élsz.

De annyira azért ugye nem maradiak, hogy 4 feleség lehet?

Te döntöd el, de azért gondold végig valóban így akarod e leélni az életedet. Itt van választásod, választhatsz te is férfit, lehetsz sokkal szabadabb. Ha van 2-3 férfi az életedben (és most abszolút nem mondtam sokat, mert az átlag kb 10x ennyi), attól nem leszel erkölcstelen. Nem mindenkinek, sőt elég keveseknek sikerül elsőre megtalálni azt akivel boldogan le tudják élni az életüket.

2023. okt. 19. 15:28
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem írok ide konkrét termékeket, google kereséshez tippek: artificial hymen set, virginity blood capsules stb. lehet keresgélni. Drágák és a biztonságosságukról megoszlanak a vélemények.

A maszkoláshoz használt művérek nem kerülhetnek a vaginába. Még azok se amiket még lenyelni is lehet (szájban olvadó kapszulák amiket akkor használunk amikor bugyog a vér a szereplő szájából), mert azok ugyan nem kozmetikumok hanem olyan festékekkel színezett szirupok mint amikkel ételeket is színeznek, de ahogy más élelmiszernek minősülő termék úgy ez sem kerülhet be alul. Egyéb fajtákat is legfeljebb úgy lehetne használni hogy az aktus után valahogy elővenni a párna alól a flakont és a lepedőre önteni és úgy tenni mintha belőled jött volna. Hüvelybe nem kerülhet egyik fajta sem! Jól meg kell választani a színét és a konzisztenciát, én már nem is emlékszem milyen volt az a vérem (nagyon rég volt :D) de úgy rémlik világos élénkpiros és nem sűrű, nem hasonlít a menstruációs vérhez.

2023. okt. 19. 15:43
 28/55 A kérdező kommentje:

#26 nem nincs több feleség, ez kizárt, az csak az araboknal van, nálunk törököknel nincs ilyen!!!

Nem is mennék török férfihoz, nem alázom meg magam. Azzal hogy én lennék az egyik feleség és plusz még mások is…

2023. okt. 19. 15:44
 29/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a pasi, aki fenn van akadva olyan (mára már orvosilag elavult) koncepciókon, mint a fizikai szûzesség, azt se fogja elhinni, hogy pl sportolástól is elszakadhat a szûzhártya.

Szerintem.

Mert ugye az emberi testben ez a rész nem arra lett kitalálva, hogy mint az üdítõ kupakjában a fólia garantálja a szavatosságot.

A funkciója talán annyi, hogy baba korban ne menjen fel a kaka, de formailag sokféle szûzhártya van, általában egy gyûrû körben.

De mondom, ha vallási-ideológiai alapon gondolkozik, akkor teljesen feleslegesen hoznál te józan észt meg orvosi tényeket fel.

Ilyen esetben a dogma létezik, minden más csak akadékoskodás...

Remélem nem lesz így, de ugye tudod, hogy ha ez kiderül, lehet ez a pasi agresszív lesz veled, mert úgy érezné, nem azt kapta amit várt?

Biztos ki akarod magad tenni ennek?

2023. okt. 19. 15:50
 30/55 A kérdező kommentje:
#27 köszönöm a válaszod.
2023. okt. 19. 16:02
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!