Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kire nyitottak már rá otthon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kire nyitottak már rá otthon zuhanyzás,vagy fürdés közben?Hogy reagáltál?

Figyelt kérdés
ma 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Rám a szobatársan és teljesen normálisan reagáltam, nem vagyok szégyenlős

22F

ma 12:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Rám. Zuhanyoztam tovább
ma 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Apám nyitott rám többször mikor zuhanyoztam.Hiába mondom hogy legyen kulcsal zárható az ajtó,azt mondja majd.L
ma 12:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Nyaralásnál az ismerősünk fiatal lánya, megkérdezte bent maradhat e, mondtam csak nyugodtan. A lány fiatal volt de azt gondoltam nézni nézheti :P Az ősök elmentek koktélozgatni mi egyedül maradtunk :) F.
ma 12:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Zuhanyfüggöny van nálunk, szóval akár be is jöhetnek, ha az ajtó nincs becsukva (résnyire nyitva szoktuk hagyni). De ha be is lenne csukva, kopogás nélkül akkor se nyit be senki csak úgy.
ma 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Kb kire nem??
ma 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nyitottam apámra mikor zuhanyzott,és közben huzogatta.L
ma 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Kiskamaszként és idősebb koromban is volt ilyen és nagyon zavart! Takartam magam ahogy tudtam.

Család előtt is szégyellős voltam, de idegenek előtt sem szívesen mutogattam magam meztelenül. Két jó barátom volt,akik előtt nem voltam szégyellős, ez kialakult egy idő után.

ma 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Rám a bátyám nyit rám állandóan.L
ma 12:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk otthon természetes a meztelenség, szóval nincs problémánk ilyenből.
ma 12:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!