Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire nyitottak már rá otthon zuhanyzás,vagy fürdés közben?Hogy reagáltál?
Figyelt kérdés
ma 11:56
1/11 anonim 

válasza:

Rám a szobatársan és teljesen normálisan reagáltam, nem vagyok szégyenlős
22F
3/11 anonim 

válasza:

Apám nyitott rám többször mikor zuhanyoztam.Hiába mondom hogy legyen kulcsal zárható az ajtó,azt mondja majd.L
4/11 anonim 

válasza:

Nyaralásnál az ismerősünk fiatal lánya, megkérdezte bent maradhat e, mondtam csak nyugodtan. A lány fiatal volt de azt gondoltam nézni nézheti :P Az ősök elmentek koktélozgatni mi egyedül maradtunk :) F.
5/11 anonim 

válasza:

Zuhanyfüggöny van nálunk, szóval akár be is jöhetnek, ha az ajtó nincs becsukva (résnyire nyitva szoktuk hagyni). De ha be is lenne csukva, kopogás nélkül akkor se nyit be senki csak úgy.
7/11 anonim 

válasza:

Én nyitottam apámra mikor zuhanyzott,és közben huzogatta.L
8/11 anonim 

válasza:

Kiskamaszként és idősebb koromban is volt ilyen és nagyon zavart! Takartam magam ahogy tudtam.
Család előtt is szégyellős voltam, de idegenek előtt sem szívesen mutogattam magam meztelenül. Két jó barátom volt,akik előtt nem voltam szégyellős, ez kialakult egy idő után.
10/11 anonim 

válasza:

Nálunk otthon természetes a meztelenség, szóval nincs problémánk ilyenből.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!