Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kell meg játszani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell meg játszani a nászéjszakan hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Félig török származású és félig magyar származású lány vagyok, a szüleimmel itt Magyarországon élünk.

A szüleim úgy tudják szűz vagyok és hozzá akarnak adni egy török férfihoz, de viszont nekem egy pár honapja volt egy párkapcsolatom titkon, úgy hogy már nem vagyok szűz, szerelmes voltam…

A jövendőbeli férjem is úgy tudja hogy szűz vagyok, nem merem nekik elmondani hogy már voltam férfival, bármit képesek lennének velem tenni.

Van olyan művér amivel el lehet játszani a szüzességet, és ha van az hol kapható?

Tudjátok hova kell, fontos ki lehessen magamból mosni.

Ne kövezzetek meg emiatt, ne ítéljetek el kérlek.

Segítségért fordultam hozzátok.

Normális válaszokat kérek.

2023. okt. 19. 09:20
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

#40 a törököknel is van fogamzásgátlás.

D

A török nem egy elmaradott nép.

A török férfiak többségének csak a női erkölcs a fontos, nem azt jelenti hogy mi törökök el vagyunk maradva, mint itt Magyarországon a cigányok, hogy tudatlanok halomra szülik a gyermekeket.

Mi műveltek vagyunk, a párom diplomás, közgazdász, több nyelven beszél, üzletekkel is foglalkozik.

Én ügyvédnek fogok tanulni.

2023. okt. 19. 21:28
 42/55 A kérdező kommentje:

Én szintén több nyelven beszélek.

Török, angol, magyar…

2023. okt. 19. 21:53
 43/55 anonim ***** válasza:
100%

"Női erkölcs" - ki tudnak ezzel kergetni a világból.

TE erkölcstelennek, mocskosnak érzed magad, hogy nem vagy már szűz? Te hogy tekintesz magadra? Megbántad? Miért véded azokat, akik lenéznek azért, mert a múltban a szerelmeddel szeretkeztél? Egyetértesz velük? Érzed a kognitív disszonanciát?

Művelt, értelmiségi úriember - aki ki tudja mit csinálna (megverné? megalázná? kidobná?) azt a nőt, aki csak annyit tett, mint ő maga: szexelt már mással házasság előtt. Neki miért szabad? Milyen jogon ítél el? Milyen jogon vonja meg a tiszteletet? Ez nem egyenlő bánásmód, ez tárgyiasítás. Visszaküldi a bontott árut a finnyás, pedig nem romlott. Szerintem ez nem épp értelmiségi, haladó gondolkodás.

2023. okt. 19. 22:14
 44/55 A kérdező kommentje:

Hogy a szerelmemmel szeretkeztem nem érzem magam erkölcstelennek, nem értek velük egyet hogy ezért elítélik a nőt, aki szerelemből lett egy másik férfié.

Nem védem őket, de a törökök ebben nőttek fel, a nő csak akkor tiszta ha házasságig szűz, hozzátartozik a török kultúránkhoz….

2023. okt. 19. 23:14
 45/55 anonim ***** válasza:
100%

De mégis annak érzed, hisz akkor nem titkolnád, nem félnél a következményektől, éés nem ahhoz mennél hozzá akihez a szüleid adnak, hanem akit te választasz.

Szóval lehet akármilyen fejlett a néped, lehet te is hordhatsz miniszoknyát, festheted a hajad, lehet 3 diplomád, és dolgozhatsz bárhol, de ezen a részen igenis le vagy nézve.

2023. okt. 20. 07:00
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

"tisztában vagyok hogy agresziv lehet velem"

Miert tenne ilyet, hiszen "felvilagosult" kozgazdasz:)

Megha a Laylah tagbaszakadt MMA-s pasija lenne, akkor ertheto.

39F incel

2023. okt. 20. 08:30
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kérdés:

Kívánnád e ugyanezt a szitut a lányodnak?

(Szerelemből elveszti a szüzességét és a kényszer házasság előtt ezen görcsölne hogy hogyan vérezzen a nászéjszakán amikor a férj bumm bele módon elveszi ami neki jár... Te bántanád a lányod ezért? Hagynád hogy a férjed emiatt kezet emeljen rá? Komolyan 2023ban itt tartunk?)

2023. okt. 21. 17:59
 48/55 A kérdező kommentje:
#47 nem bántanám, és azt sem hagynám hogy bántsák…
2023. okt. 23. 12:26
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Akkor magad miért bántod? Miért nem lépsz ki ebből a szituációból?
2023. okt. 23. 13:52
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer nem jön a vérzés akkor mondhatod, hogy biciklizés közben szakadt be vagy akármi, meg hozhatsz akármilyen tudományos iratot, de a kedves férjjelölt úgyis azt fogja gondolni ez egy hókuszpókusz amivel félre akarod vezetni.

Drámai lesz, de a legjobb amit tehetsz, hogy elfutsz és vissza sem nézel soha többé. Nyilván nem könnyű a mai világban fiatalon tök egyedül boldogulni. De még ha anyagilag szegény is leszel a szabadságot elnyered. Nem csak saját magad, de a jövőbeli gyerekeid számára is. Illúzióid ne legyenek, ha összejön ez az elrendezett kényszerházasság a férjed a jövőben születendő lányodat is bele fogja kergetni egy ilyenbe. Ugyanis ezek a családi minták nemigazán szoktak csak úgy megszakadni.

Na meg, ha ez a dolog agressziót vállt ki ebből a férfiból akkor csak idő kérdése, hogy mikor fog lerúgni a lépcsőn miközben terhes vagy mert nem találta elég finomnak az ebédet.

2023. okt. 24. 08:04
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!