Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kell meg játszani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell meg játszani a nászéjszakan hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Félig török származású és félig magyar származású lány vagyok, a szüleimmel itt Magyarországon élünk.

A szüleim úgy tudják szűz vagyok és hozzá akarnak adni egy török férfihoz, de viszont nekem egy pár honapja volt egy párkapcsolatom titkon, úgy hogy már nem vagyok szűz, szerelmes voltam…

A jövendőbeli férjem is úgy tudja hogy szűz vagyok, nem merem nekik elmondani hogy már voltam férfival, bármit képesek lennének velem tenni.

Van olyan művér amivel el lehet játszani a szüzességet, és ha van az hol kapható?

Tudjátok hova kell, fontos ki lehessen magamból mosni.

Ne kövezzetek meg emiatt, ne ítéljetek el kérlek.

Segítségért fordultam hozzátok.

Normális válaszokat kérek.

2023. okt. 19. 09:20
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg ha tűvel megszúrod az ujjad és kensz be egy kicsit nem sokkal előtte. Nagy vérengzés nem lesz,de talán megszínezi a hüvelyváladékot.
2023. okt. 19. 16:08
 32/55 A kérdező kommentje:

#29 igen tisztában vagyok hogy agresziv lehet velem, ha nem hinne nekem.

De Sztem ő is tudja hogy a nőnek nem minden esetben vérzik a vaginaja ha elveszti a szüzességet.

Biztosan volt már szűz lánnyal.

2023. okt. 19. 16:08
 33/55 A kérdező kommentje:
#31 igazad van köszi az ötletet.
2023. okt. 19. 16:11
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
32, ja, hogy kettõs mérce van? El kéne dönteni, hogy ez a pasi vallásos, és tényleg komolyan veszi az ilyesmit, vagy nem az, és akkor meg a kérdés tárgytalan 👀
2023. okt. 19. 16:12
 35/55 A kérdező kommentje:
#34 igen vallásos.
2023. okt. 19. 16:14
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

35, ez esetben neked is hasonló elvárásaid lehetnének. Azaz, ha a szûzességnek van morális fontossága, akkor mindkét fél esetén igaz lenne, hogy szûzen házasodjon.

Ha magára nem vonatkoztatja a szabályt, csak rád, akkor nem annyira vallásos, csak téged nem tart egyenlõ partnernek.

2023. okt. 19. 16:43
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék, kérdező, bár nem értem, miért jó az neked, hogy kifigurázol egy olyan dolgot, ami bizonyos kultúrákban élet-halál kérdés a nő számára.

2023. okt. 19. 16:44
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy rá nem vonatkozik a szüzesség, csak a nőre. Aham. Amúgy ebben az esetben nem hiszem hogy lett volna szűz lánnyal, hisz ha annyira művallásos- vagy hogy fogalmazzak-, akkor egy szűz lány az feleségnek való, szexelni meg prostik, vagy szorakozóhelyekről, stb., lényeg hogy olyan aki a szemében csak tárgy.

A több feleségét azért kérdeztem, mert nekem is volt török barátom, és ő valami olyasmit mondott, hogy a mi korosztályunkban már nem szokás, de a szüleiében még előfordult a 4 feleség. Elvégre a török is muzulmán, ugyanúgy mint az arab. Csak mára-többségében- jóval felvilagosultabb.

2023. okt. 19. 18:15
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

#31:

Először én is erre gondoltam, de az a gond, hogy hamar megalvad, és akkor nem halvány rózsaszín/piros lesz, hanem barnás és az nem olyan.

Szerintem ne próbálkozz, mert csak lebuksz. Csak simán játszd el a tapasztalatlanságot és fájdalmat, aztán ha bárki kérdezi, miért nem volt vér, mondd, hogy te sem tudod, valószínűleg a sport vagy ugye nem mindenki vérzik - és itt mutathatod a tudományos bizonyítékokat.

Arra meg inkább nem is reagálnék, micsoda kettős mérce, undorító tárgyiasítás ez az egész szüzesség kérdés. Te döntésed, hogy belemész ebbe a kultúrába. Csak azt kérem, a lányodat kíméld meg tőle.

2023. okt. 19. 19:36
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

Lányaidat, mert ahol ennyire fontos a vallás, ott feltételezem a fogamzásgátlás is bűn, vagyis kérdezőnek bőven 10 fölött lesz a gyerekei száma.

2023. okt. 19. 20:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!