Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha gyerekek mellett egyszerűen nincs kedvem a szexhez?
Elég összetett a dolog, itt kifejtem. Több mint 2,5 éve született az első gyermekünk. Szülés után fájdalmassá vált a szex, ami enyhült, de sosem múlt el teljesen. Ezen kívül voltak nőgyógyászati problémáim és egy nőgyógyászati műtétem is a szülés utáni 1,5 évben.
Ami még határozottan befolyásolja a libidómat az az, hogy lassan 3 éve nem aludtam át egy éjszakát sem, sokáig hulla fáradt voltam, amire rátett egy jó kis vérszegénység. Most már jobban alszunk éjszaka, így a fáradság mérséklődött, de azért most a kicsivel is éjszakázom, aki most 1 hónapos.
Az elmúlt években volt időszak, amikor akár egy hét is eltelt szex nélkül (amikor mondjuk műtétem volt, akkor ugye hetekig kellett várni), aztán volt olyan, hogy 2-3 naponta volt szex, de akkor inkább magamra erőltettem a férjem kedvéért.
És itt jön a dolog másik fontos része, hogy ez állandó, szinte napi szintű konfliktusforrás közöttünk. Amikor gyakrabban szexeltünk, a férjemnek az sem volt elég, állandóan veszekedett, zsarolt, egész nap csak fogdosott a gyerek előtt is stb. Olyan helyzetekben is követelte a szexet, amikben szerintem nagyon abszurd lett volna, pl. műtétem estéjén orális szexet akart, vagy amikor egy számomra fontos ember életveszélyben volt a kórházban, akkor is veszekedett velem, hogy aznap miért nincs szex.
Azt tudni kell, hogy az első gyerek születése után összességében is megromlott a kapcsolatunk, ő sokszor volt verbálisan agresszív és passzív agresszív akkoriban. Eléggé megviselte, hogy sokat sírt a babánk. Ezen azóta változtatott és jobb is lett a házasságunk, csak ez a szex téma okoz állandó konfliktust. Én meg szülés után kb. 8 hónappal erősen szorongó lettem, jártam pszichológushoz, így abból sikerült kijönnöm.
A férjem amúgy sem egy romantikus alkat, ő úgy kezdeményez szexet, hogy mondjuk nézi a tvt és közben megkérdezi, hogy "szexelünk?"...Nem erre akarom fogni az egészet, de ez sem segít mondjuk a szexuális kedvemen.
Szóval egyáltalán nincs kedvem a szexhez egy jó ideje. Nyilván magamra tudom erőltetni, de attól nem lesz jobb...
Most is lassan letelik a 6 hét szülés után. Már kapom, hogy alig volt orális szex az elmúlt hetekben, megint megy az egész napos fogdosás, megjegyzések stb., amikor két gyerekkel vagyunk itthon...Félek, hogy megint fájni fog, nem fog menni, veszekedések lesznek miatta.
A kérdésem végülis az, hogy egy ilyen összetett helyzetben ti mit tennétek, hogy javuljon?
Illetve külső szemlélőként mi az, ami szerintetek okozhatja azt, hogy egyáltalán nem kívánom a szexet?

Elolvasni is fizikai fájdalom volt.
Miért szül egy nő egy ilyen férfinak akár egy gyereket is?!

Például a kérdezőt?
Egy normális helyen ebből látszik, hogy mennyire jók a válaszok. Ugye alapból azért kérdez, mert NEM tudja a választ, szóval jó lenne neki, ha pontok valósak lennének.

Igazából papucs férfit kell találni férjnek, aki helyetted átvészeli az éjszakákat a sírós gyerekkel, pelenkázza, főz, bevásárol stb.
Ezek a papucs férfiak nem is ilyen passzív-agresszív szex mániás típusok, így a hálószobában sem lesz probléma.

Sokat gondolkoztam bele írjak ebbe a kérdésbe. Fontos megjegyezni, hogy pasi vagyok, van 3 gyerkőcünk, jelenleg 4, 6, 8, évesek.
Soha nem volt ilyen problémánk, talán még a gondolata sem. A kezdetektől fogva teljes mértékbe közösen neveljük a gyerekeket, mindig is felváltva vagy együtt keltünk fel hozzájuk.
A legfontosabb kérdés szerintem itt az milyen volt előtte a szexuális életetek?
Én nem tudom, de nekem vagy a páromnak soha nem kellett kérni, hogy történjen valami. Tudjuk érezzük ha a másik akar valamit. Nem kell viszonozni reggel fogom magam mikor hazaérek a munkából, öltözködik oda megyek hozzá beleültetem az ölembe és kielégítem akár kézzel csak. Neki jól indul a napja és tudom, hogy örömet okozok neki, nem várok tőle viszonzást, és igaz ez fordítva is akár.
Egy kapcsolat egyik legfontosabb alapja az intimitás.
Ő akarja nyilván veled akarja mert nem hagy békén.
És szerintem ezt nem lehet a gyerekre fogni, ha kívánod a párod csináljátok, persze fáradt vagy én is ő is az volt, de ez egy gesztus, hogy tudja tud, hogy figyeltek egymásra és még mindig szexi vagy.
Szóval a kérdésem milyen volt előtte a szexuális életetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!