Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 40 feletti férjes nők,ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti férjes nők,ti mennyire vagytok rákattanva a nyalásra?Van aki régóta fantaziál róla,de a család,gyerekek,körulmények miatt egyszerüen nem tud lépni vagy nem mer?

Figyelt kérdés
valós ,tapasztalatlan nők veleménye érdekelne

2022. szept. 5. 12:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Bocsi, de valójában mit is akartál kérdezni? Honnan veszed, hogy a 40 feletti férjes nőket nem nyalja ki a férjük? Ennek semmi köze a családhoz, gyerekekhez, körülményekhez...
2022. szept. 5. 12:29
 2/13 A kérdező kommentje:
nem a férjükre gondoltam,ha ez igy nem volt egyertelmü a biszex rovatban..Hanem hogy ők nökent vágynak e arra,hogy megtapasztalják a nyalást..Kinyaljanak egy szamukra vonzó nőt titokban
2022. szept. 5. 12:38
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
A biszex nők vágynak rá, attól hogy kapcsolatban élnek a mélyen kondicionálódott szexuális preferenciák nem múlnak el. Aki korábban szeretett p.ncit nyalni, az most is szeret(ne), s vagy megteszi (a férje tudtával, vagy titkokban) vagy nem. Csak ennyi a különbség.
2022. szept. 5. 12:40
 4/13 A kérdező kommentje:
de aki meg sose nyalt..csak fantazia szinten..es nem is erzi magat biszexnek..mert meg nem eéte at es bizonytalan.de tudja,hogy maga az erzes felizgatja
2022. szept. 5. 12:45
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
"de aki meg sose nyalt..csak fantazia szinten..es nem is erzi magat biszexnek" Aki nem érzi biszexnek (vagy leszbinek) magát az miért gondolod, hogy nöt szeretne nyalni? Kicsit tulbonyolitod a kérdésedet. Probáld egyszerübben (érthetöbben!!!) feltenni ha valoban érdekel.
2022. szept. 5. 15:34
 6/13 anonim válasza:
77%

Heteroként gondolok magamra, de már nagyon régen izgat, hogy milyen lehet egy nővel.

N/50

2022. szept. 6. 09:25
 7/13 A kérdező kommentje:
akkor nem vagytok sokan
2022. szept. 8. 19:26
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
45 vagyok, heteró nő. 1x volt benne részem, igaz nem sokra emlékszem mert cseppet ittas voltam. De azt h. sóhajtozott hallottam, és ő is nagyon jól nyalt..
2022. szept. 9. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem volt sosem nővel szexuális kapcsolatom, de fantáziálok róla elég régóta!
2022. okt. 26. 09:31
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
40 felett vagyok nem sokkal. Ha fantáziálnék és lépnék akkor abból az lenne, hogy elhagynám a férjem egy nőért a végén. Ergo max arról fantáziálok, hogy erotikus, lágy szexben van részem a férjemmel ami nincs. Muhahha :)
2022. okt. 27. 06:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!