Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés kezdőként?
Figyelt kérdés
Tapasztalatlan biszexuális srácok, nektek hogy megy az ismerkedés? Próbálkoztok egyáltalán, vagy inkább megpróbáltok ellenállni ennek a vágynak? Egyáltalán elfogadtátok hogy biszexek vagytok, vagy csak kíváncsinak érzitek magatokat, hogy milyen lenne...?tegnap 11:16
1/6 anonim válasza:
Csak online ismerkedek, de az is kimerül azzal hogy mire masztizunk . Csajokra pasikra egyaránt. 34 f .
3/6 anonim válasza:
Engem már pár éve érdekelnek a fiúk is, viszont nem sok sikerem van az ismerkedésben.
Mindenki sexet keres, én meg csak inkább egy kíváncsi heteroval vagy egy mezdő bisex fiúval ismerkednék.
22F
4/6 anonim válasza:
A biszexuális férfiak nagy része heteroromatikus, tehát nyilvánvalóan pasiktól csak szexet akar. Az érzelmeket megkapja a nőjétől. Egyébként meg tisztán hetero kapcsolatban is van rengeteg olyan vágy, amit nem lehet a partnerrel megélni, hogy emellé még bejön egy homoerotikus fantázia vagy vágy is, az nem sokat számít. Ugyan úgy nem lehet megélni azt se. Ha meg az ember épp szabad, akkor eldöntheti, hogy melyik nemmel akar ágyba bújni.
5/6 anonim válasza:
Kezdőként nagyon nehéz. Sokszor feladtam már, de valahogy mindig eszembe jut a dolog.
6/6 anonim válasza:
En meg nem talaltam de nem is nagyon keresem. Neten szinte remenytelen.
Sosem voltam meg fiuval pedig egyszer kivancsi lennek milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!