Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori hibákat követtetek el kezdőként randizásnál egy másik sráccal?
Sorolom az enyéimet:
túl sok írás, gyorsan elkezdtem kötődni, ha szakítottak velem, írtam a srác barátainak, túl sok rizsa exekről, hookupokról, túl sokat láttam bele egy hookupba, bekövettem a srácot mindenfajta social medián.
Most ezek jutottak eszembe.
Hamar belelkesedtem. Hagytam hogy leszopjon első randin.(Ezután minden randin akarta és ha nem hagytam már rossz voltam)
Hagytam hogy a számba élvezzenek így lettem nemibeteg egyszer.
Hagytam, hogy fizessen így azt hitte már a szex is jár neki.
Hagytam, hogy felvegyen a facen utána zaklatta a barátaim hogy segítsenek összejönni vele újra.
Mi az istennyila az a hookup? Úgy írjatok, hogy egy 45 éves vén b.uzi is megértse. :)
"ha szakítottak velem, írtam a srác barátainak"
Rosszul hangzik, mit írtál nekik?
Hookup: kavarás, pl ha egy buliban elkezdesz valakivel flörtölni, aztán az egyikőtök ágyában jöttök ki mindketten.
Hát, ez egy eleg kinos dolog volt. Fel evvel a szamitas utan en meg remenykedtem benne, hogy a srac meggondolja magat. Felajanlotta, hogy legyunk baratok,de gyakorlatilag csak en kerestem ot. Fel ev alatt jo ha ketszer találkoztunk mint baratok. Makd egyszer meglattam ot meg egy masik csavot smarolni. Hiheteen nagy dramat csinaltam belole, meg a srac baratosnojenek is elmondtam, hogy XY mekkora egy fa*.
1-es, ez nem hiba, hanem állati cuki 😃
ja, és szexi is
Szerintem ez nem kifejezetten hiba, marmint kinek mi az, ami taszito. En siman elbeszelgettem, az adott ember exeirol, ha veletlen szoba kerult.
Amugy meg, en is tul gyorsan szoktam kotodni a masikhoz, de hat ha megvan a szikra, meg jol elvagyunk, en nem is tudom visszafogni magam.
Egyébként szerintem sem baj annyira, ha gyorsan kötődünk, csak ha ez nem kölcsönös és a másik fél nem tart még ott érzekmileg, baromi nagyot lehet ám csalódni.
Így már lassan úgy megyek randizni, hogy inkább csak barátkozni akarok valakivel, de ha az se jön össze, akkor legalább volt társaságom az estére, majd lesz ami lesz kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!