Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megszokott ez a melegek körében, hogy szakitás után is maradtok barátok, még ha az egyik vagy a másik félnek közben összejön valaki?
Figyelt kérdés
Egyik meleg haverom mesélte,hogy ő gyakran jár el kirándulni az exével, vagy hogy két évbe telt egy sráccal, míg összejöttek, amit megelőzött vele egy szakítás külföldre költözés miatt.
Ezek ilyen egyedi esetek vagy gyakorinak számítanak a melegeknél?
2023. febr. 7. 14:58
1/7 anonim válasza:
Igyekszek jóban lenni az exeimmel nem 1 van. ☹️
Kis csapat, tartsunk össze.
2/7 A kérdező kommentje:
P.S Olyannak is találkoztam, aki két éve lakik együtt az exével.
2023. febr. 7. 15:20
3/7 anonim válasza:
Hat engem mindegyik exem megcsalt szoval menjenek a g***be, tartsa veluk a kapcsolatot a f***om
4/7 anonim válasza:
Az előző válaszolóval ellentétben minden exemmel jóban vagyok, ha nem is beszélünk minden nap, de kitűnő a viszonyunk. 😊
5/7 anonim válasza:
Egyik exemmel azóta jó a szex mióta új kapcsolata lett :D
6/7 anonim válasza:
Ma azt ajnározzák hogy legyünk jóban az exünkkel, de szerintem ez nem egészséges. Az jó ha nem köpködve válunk el, de azért a ló másik oldalára se kell átesni.
7/7 anonim válasza:
Valamiért mégiscsak ex lett a nagy Ő-ből, szóval felejteni és továbblépni kéne, nem bratyizni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!