Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leadnátok a megszokott életszínvonalból egy szerelem egy másik férfi kedvéért?
Ha a jelenleginel lejjebb kene adnom, nem lenne kb ertelme a napjaimnak. Az keves, hogy itthon gubbasztunk kettesben.
Igy sem jarunk tul gyakran el, de inkabb az idohiany miatt, azert ha a kedvunk engedi, elmegyunk ide-oda. Ne kelljen mar mindig azt nezni, mi a legolcsobb megoldas.
Őszintén...nálam nincs olyan,hogy egy adott szint ami alá/fölé megyek. A kapcsolatomban eleve nem ezt nézem,hogy ez a férfi mit tud nekem biztosítani. Az elvárásom inkább a személyiségére, a hozzám való viszonyulására, az életszemléletére vonatkozik. anyagi helyzetére vonatkozóan számomra az a fontos,hogy ne ússzon a rendezetlen adósságban és ne legyen túl fölöttem az anyagi helyzete.
Keveset járok étterembe, megvagyok enélkül is, tehát nem lenne kizáró ha a pasimmal se mennék. Viszont ha arról az oldalról nézem,hogy azért nem tudnék menni mert aki mellettem van annak nincs egy vasa se, az már zavarna.
A program széles skála. Nem kell hogy elvigyem Dominikára, Kubába, Kínába, de egy-egy kirándulás, belföldi nyaralás férjen bele a keretébe. Még ha nem is várom el hogy mindent Ő finanszírozzon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!