Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leadnátok a megszokott életszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leadnátok a megszokott életszínvonalból egy szerelem egy másik férfi kedvéért?

Figyelt kérdés
Pl vele nem mennénk olyan programokra vagy nem mennénk étterembe. Nem a milliomos szintről beszélek hanem ilyen kisebb dolgokról. Csak őszintén!

2021. dec. 13. 09:50
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Nem tudnék lejjebb adni a mostani szintnél. Szerelem ide vagy oda.
2021. dec. 13. 09:59
 2/37 anonim ***** válasza:
97%

Ha a jelenleginel lejjebb kene adnom, nem lenne kb ertelme a napjaimnak. Az keves, hogy itthon gubbasztunk kettesben.

Igy sem jarunk tul gyakran el, de inkabb az idohiany miatt, azert ha a kedvunk engedi, elmegyunk ide-oda. Ne kelljen mar mindig azt nezni, mi a legolcsobb megoldas.

2021. dec. 13. 10:03
 3/37 anonim ***** válasza:
95%

Őszintén...nálam nincs olyan,hogy egy adott szint ami alá/fölé megyek. A kapcsolatomban eleve nem ezt nézem,hogy ez a férfi mit tud nekem biztosítani. Az elvárásom inkább a személyiségére, a hozzám való viszonyulására, az életszemléletére vonatkozik. anyagi helyzetére vonatkozóan számomra az a fontos,hogy ne ússzon a rendezetlen adósságban és ne legyen túl fölöttem az anyagi helyzete.

Keveset járok étterembe, megvagyok enélkül is, tehát nem lenne kizáró ha a pasimmal se mennék. Viszont ha arról az oldalról nézem,hogy azért nem tudnék menni mert aki mellettem van annak nincs egy vasa se, az már zavarna.

A program széles skála. Nem kell hogy elvigyem Dominikára, Kubába, Kínába, de egy-egy kirándulás, belföldi nyaralás férjen bele a keretébe. Még ha nem is várom el hogy mindent Ő finanszírozzon.

2021. dec. 13. 10:04
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Hozzáteszem az előzőekhez hogy sok pasit ismerek akinek megvan az anyagi háttere ahhoz,hogy bármit finanszírozzon (bizonyos határokon belül) mégsem teszi. És van olyan ismerősöm aki szerényebb keretből gazdálkodik mégis figyelmes volt.
2021. dec. 13. 10:08
 5/37 A kérdező kommentje:
Nem azt várom, hogy ő finanszírozzon de annyi meg nekem sincsen ( lakáshitelem van) ,hogy az övét is fizessem mindenben. Ezért nehéz ügy mert vagy akkor nem megyünk sehova vagy egyedül menjek ?!
2021. dec. 13. 10:11
 6/37 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Nem adom lejjebb, amiért megdolgoztam, és egy férfinek sem fogom rendszeresen finanszírozni a dolgait.
2021. dec. 13. 10:14
 7/37 anonim ***** válasza:
55%
Egy szerelemért nőért nem adom alább a szintemet. Miért kellene? Majd ha mutat annyit a nő mint én akkor jobb lenne mind a kettőnknek, de amíg egy ló húz.....addig minek a másik?
2021. dec. 13. 10:27
 8/37 A kérdező kommentje:
7 Én vagyok a nő.
2021. dec. 13. 10:35
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg kb sehová nem járok el, ennél lejjebb adni már képtelenség lenne.
2021. dec. 13. 10:39
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Miben kellene lejjebb adni konkrètan, Kedves Kèrdező?
2021. dec. 13. 10:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!