Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leadnátok a megszokott életszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leadnátok a megszokott életszínvonalból egy szerelem egy másik férfi kedvéért?

Figyelt kérdés
Pl vele nem mennénk olyan programokra vagy nem mennénk étterembe. Nem a milliomos szintről beszélek hanem ilyen kisebb dolgokról. Csak őszintén!

2021. dec. 13. 09:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
53%

Ha én szeretek valami normális tevékenységet és abban nem partner a párom, akkor nélküle folytatom. Esetleg mással folytatom. Sűrűn mással vagy egyedül megyek ide-oda, mégis működőképes a párkapcsolatunk is. Ilyen nincs, hogy azért nem.

34/F

2023. okt. 3. 14:36
 32/37 anonim ***** válasza:

Ha nem lennének gyerekeim,és nagyon szerelmes lennék,lenne jövőképünk

az illetővel,akkor igen.

2023. okt. 3. 15:11
 33/37 anonim ***** válasza:
50%

Modern nő lejjebb adni életszínvonalból?

Hah. Viccnek jó...

2023. okt. 3. 16:57
 34/37 Ghgj ***** válasza:
100%
Hát én jelenleg is csóró vagyok, ebből csak nem adhatok lentebb. :D Ahhoz, hogy félre tudjak tenni, megszorítom magam, ha ugyanezt hozza a férfi, az oké, ha ettől kevesebbet, akkor felejtős. Én szeretem a vajas kenyeret csemegeuborkával, de nem lehet az a napi menü. :D
2023. okt. 3. 20:30
 35/37 anonim ***** válasza:
Van akiert leadnak.. aki tenyleg szerelmes az nem gondolkodik vagy is nem tud.. aki sokat gondolkodik az nem szerelmes.
2023. okt. 5. 02:31
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
35, özvegyen, gyerekkel, akiért felelős vagyok, én soha nem engedném meg magamnak azt a luxust, hogy rontsam az életszínvonalunkat, csak mert ellepte az agyamat a rózsaszín köd. Legalábbis én nem tudnék tükörbe nézni, ha a gyerek sítábora helyett egy felnőtt, munkaképes férfi wellness hétvégéjét fizetném ki.
2023. okt. 5. 09:24
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
36. Neked nem is kell fizetned mar senkinek semmit le fot a kaved elszallt az ido feletted.
2023. okt. 5. 09:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!