Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leadnátok a megszokott életszínvonalból egy szerelem egy másik férfi kedvéért?
Figyelt kérdés
Pl vele nem mennénk olyan programokra vagy nem mennénk étterembe. Nem a milliomos szintről beszélek hanem ilyen kisebb dolgokról. Csak őszintén!2021. dec. 13. 09:50
11/37 A kérdező kommentje:
10 Írtam a leírásban pl fizetős programok vagy étterem….mondjuk
2021. dec. 13. 11:11
12/37 anonim válasza:
Kérdező, azért ez elég széles skála! Milyen program, milyen étterem, milyen gyakran?
13/37 anonim válasza:
Kész vége.
Elon Muskèk is azért mentek szét , mert màr nem futotta ètteremre
Mèszàros Lőrincèk dettó 😆
Ha tényleg érző lény lennél , ez fel sem merülne
14/37 A kérdező kommentje:
12 Ez teljesen változó, hogy milyen program és milyen gyakran. Havonta 3-4 alkalommal biztosan mármint vagy program vagy étterem.
2021. dec. 13. 11:39
15/37 A kérdező kommentje:
13 Nem ez a szint nagyon nem ott tartunk. De azért a négy fal között ülni és egymást vagy a tv-t nézni nem a legjobb. És néha vannak ingyenes lehetőségek de tudjuk milyen a mai világ ha az ember kihúzza a lábát már pènzbe kerül.
2021. dec. 13. 11:40
16/37 anonim válasza:
"néha vannak ingyenes lehetőségek de tudjuk milyen a mai világ ha az ember kihúzza a lábát már pènzbe kerül"
Ha nem akarsz költeni, nem muszáj. Ki kell használni az ingyenes lehetőségeket!
17/37 A kérdező kommentje:
16 Éhen szomjan, gyalog mászkálni nem a legjobb. Persze ingyenes kimenni sétálni helyben de ez ugye már sokadjára unalmas ha valaki huszonéve ott Él. Ha valahova megyünk akár autó akár tömegközlekedés már pénzbe kerül, erre írtam.
2021. dec. 13. 12:05
18/37 anonim válasza:
Nekem a varázslatot nem a környezet adja, hanem a kedvesem lénye!
Én a hortobágyi pusztában is szívesen vagyok vele!
Persze oda is el kell menni valahogy.
Petőfi például gyalog ment.
Igaz, egyedül...:)))
19/37 A kérdező kommentje:
18. Gyalog egy bizonyos határ után nem megoldható. De ertem.
Itthon is jó csak úgy egy idő után unalmas.
2021. dec. 13. 12:13
20/37 anonim válasza:
Szép a tini romantika, de a valóságban nem fog működni hosszú távon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!