Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 40 feletti férjes nők,ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti férjes nők,ti mennyire vagytok rákattanva a nyalásra?Van aki régóta fantaziál róla,de a család,gyerekek,körulmények miatt egyszerüen nem tud lépni vagy nem mer?

Figyelt kérdés
valós ,tapasztalatlan nők veleménye érdekelne

2022. szept. 5. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak papíron vagyok férjes, és eléggé foglalkoztat mostanában a dolog. Annyira még nem,hogy célirányosan tegyek is érte, de lehet, hogy az is eljön hamarosan.
2022. okt. 28. 20:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jelen. Régóta agyalok rajta, csak se alkalom, se személy
2022. okt. 29. 17:33
 13/13 anonim ***** válasza:
en neha gondoltam ra amikor meg sokkal fiatalabb voltam, de sose ugy hogy en csinalnam hanem hogy nekem csinalna egy no. de en el sem tudnam kepzelni hogy igy hozzaerjek egy nohoz. hetero vagyok es ferjes.
ápr. 8. 13:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!