Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek a házasságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a házasságban élők hány százaléka él titokban azonos neművel szexuális életet?

Figyelt kérdés
Tudtok példákat mondani? Vannak meglepő esetek, amikről tudtok?

jan. 10. 14:34
A kérdező szavazást indított:
0-5%
5-10%
10-15%
15-20%
20-25%
25-30%
30% felett
64 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Logisztikai cégben dolgozó biszexuális nőként tudnék mesélni. Elhanyagolt “heteroszexuális” kiváncsi nők.
jan. 10. 14:42
 2/23 anonim ***** válasza:
79%
Százalékosan nem tudom, de darabra ismerek sok ilyet.
jan. 10. 14:51
 3/23 anonim ***** válasza:
60%
a nőknél nagyon magas a szám 60% felett lenne, ha úgy hozná az élet, berugva, és stb. szitu. de a nők nem olyan gyakran kezdeményeznek ezért kevés nő kerül ilyen szituba, szóval 5-10 % a tippem. a pasiknál már más a helyzet, náluk természetes a kezdeményezés, ezért.. egy meleg pasival beszéltem, ő mondta, hogy sok házaságban fáj a nő feje, és hozzá járnak üríteni. semmi duma meg hiszti elé áll aztán már meggy is. 15-20% tippelnék
jan. 10. 15:21
 4/23 anonim ***** válasza:
71%
#4 az emberek sokkal durvábbak mint amit mutatnak, folyton kétszinüsgednek, meg a politikailag korrekt dumát nyomják amit a társadalom is. pl. amint a társadalom egy elit rétege, elkezdte nyomni hogy, már pedig az vagy aminek képzeled magad, és aki ellent mond az bigott. most már sok nő rögtön beállt a sorba, és az aranyérmet odaadják a transzoknak. az emberek olyanok mint a birkák a többség. igazodik és beáll a sorba, és titkolja a valódi énjét, ha az ellent mond a társadalmi normának. a nők felméréseik alapján. az erőszak, a hármas, és a leszbik állnak az élen a szexuális vágyakban. míg a pasiknak csak lyuk legyen. ez az eredménye annak a programnak, hogy az életben a legfontosabb a pénz, és, hogy minél többet üzegedj. hála a tévének könnyű a lelket elnyomni, és a valódi értékeket lecserélni a szexre, és a pénzre. ezért is nem sikerült ez ilyen jól a múltban, mert ha nincs folyamatos agymosás akkor nehéz elnyomni, a valódi értékeket a törödést, a szeretetet stb.
jan. 10. 16:01
 5/23 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon-nagyon sok ilyen nőt ismerek. 🤭

L

jan. 10. 17:28
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes, hogy itt mindenki biszex, meg sok ilyen embert ismer. Én egyet sem, legalábbis személyesen. Online meg mindenki az mond, amit akar.
jan. 10. 18:15
 7/23 anonim ***** válasza:
73%
Aki nem ismer egyet se vegul is minek irjon ide??
jan. 10. 18:45
 8/23 anonim ***** válasza:
80%
#6 melyik pasi fog hencegni azzal, hogy megcsalta a csaját egy nőnek öltözött pasival? a nők meg csak a barátnőnek meséli ezt, vagy talán még nekik se titok, ők másokról szoktak pletyizni, és nem magukról, mert tudják, hogy a pletyka terjed mint a fút tűz a nők között
jan. 10. 21:07
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
Én kb. 50%-ra(!) tippelek a tapasztalataim szerint.
jan. 10. 21:09
 10/23 anonim ***** válasza:
68%

6os vagyok. Azért írhat az, aki nem ismer ilyet, mert az is releváns válasz. Van olyan is a választási lehetőségek között, hogy 0-5%.

Egyébként sem arra gondoltam, hogy elhencegi egy férfi kolléga, vagy elpletyizi egy nő (milyen közhelyes). Hanem én, mint biszex nő, rengeteg házas férfitől kaptam ajánlatot, vagy próbálkozást, de nőtől egyet sem. És ismerni is igen keveset ismerek, aki egyáltalán vonzódik a nőkhöz. Pedig előttem nem kéne titkolni.

Szóval megjelölném azt a 0-5 %-ot, mert eleve max 10-20 lehet az, aki egyáltalán biszex. Ebből legjön az, aki nem csal, meg aki nem titkolja, és még a sok gyáva is, aki csak online nagyszájú, de elmenni egy talira még akkor se mer, ha szingli.

jan. 10. 22:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!