Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek a házasságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a házasságban élők hány százaléka él titokban azonos neművel szexuális életet?

Figyelt kérdés
Tudtok példákat mondani? Vannak meglepő esetek, amikről tudtok?

jan. 10. 14:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
Biztosan jóval több, mint aki bevallja.
jan. 10. 22:40
 12/23 anonim ***** válasza:
90%

Azért én ennél jóval többre voksolnék. Az emberek többsége sok esetben ha ott a lehetőség sem vallja be és hazudik illetve elnyomja magában a dolgokat.

Ez főleg azért van mert szinte mindenki úgy éli az életet, hogy ha véletlenül kiderül mit szólnak majd. Így mások szerint élnek.

Tudom nem biszex a téma de nálunk ugyanez volt a hármas alkalmával is, aztán csak bevalotta a második alkalom után, mennyire jó tud ez lenni. Előtte pedig hallani sem akart róla, pont a fent említett dolgok miatt, mert mit gondolnak majd róla.

jan. 11. 02:58
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

Havonta kétszer egy házaspárhoz járok kifejezetten a biszex tobzódás miatt.

A párom nem tud róla, mert neki ez elítélendő.

jan. 11. 03:39
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon sok 40,50 feletti férfinek van titkos férfi barátja,aki általában jóval fiatalabb. Konkrétan három ilyet ismerek, két harmincas apukát,akiknek 60 +os férfi szeretőjük van. Illetve egy 58 éves férfit,akinek korai huszonéves, barátnős srác a" barátja ".

Viszont amennyiről hallottam már,az megdöbbentő. Nőkről egyről hallottam,de ő egy fiús kinézetű anya.

jan. 11. 06:00
 15/23 anonim ***** válasza:
32%
Ezek mennek mocskos b*zizni a melegfelvonulasokra mikozbe titokba szopjak a fa**t
jan. 11. 07:11
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
Sok nő köt házasságot az elvárások miatt férfival. Aztán ott vannak a barátnős esték. Mikor végre kielégülve, boldogan megy haza.
jan. 11. 11:31
 17/23 anonim ***** válasza:
39%

Ezert baromsag a hazassag

Az emerek birtokolni akarjak egymast kozbe meg szetcsaljak egymast

jan. 11. 11:54
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Tavaly ismerkedtem meg Szegeden egy sráccal, állítólag felesége van és nem akar párkapcsolatot, de azt sokszor engedte, hogy leszopjam.

Amikor arra járok, egyeztetek vele előtte és ha ő is ráér, leszopat.

jan. 11. 16:24
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
Mé a felesége má nem szopja le? 🤣
jan. 11. 16:55
 20/23 anonim ***** válasza:
88%
19, Ezt nem tudom :D
jan. 11. 18:38
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!