2 éve edzek már,de pár hete semmi lelki erőm hozzá. Nagyon össze jött az életembe most minden. Válás,gyerekeket külön éles miadt alig látom,de nem akarnám abba hagyni,de egyszerűen nem megy,haggyam?
Figyelt kérdés
Elkezdek edzeni de ahogy már az elején fáradok a kedvem is elmegy az egésztől,meg gyakorlatilag semmihez sincs kedvem,érzem is a teljesítményemen hogy nem megy annyival a fekve nyomás,guggolás.
Kivagyok merülve nincs semmi lelki erőm az egészhez,de abba hagyni sem akarom de most nem megy.
Csináljam,de csináljam csak kisebb súlyokkal,vagy haggyam pihentetni 1-2 hetet?
2022. febr. 1. 18:34
1/6 anonim válasza:
Szerintem így ne eröltesd, egy kis szünetet tartnék, a testednek és a lekkednek is jót tenne, aztán újult erővel nyomatni tovább. Elhiszem, hogy tényleg szar helyzetben vagy most, de valami pozitívumot próbálj meg találni, vagy valami motivációt, az segíteni fog átlendülni a mostani állapotodon. Ne add fel, hajrá!
2/6 anonim válasza:
1-2 hétnél azért ne hagyj ki többet. Sose fogod folytatni. Talán inkább csinálj addig mást. Pl. fuss
3/6 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy valami segít, pl eltereli a figyelmedet, akkor én e helyedben csak könnyű edzéseket csinálgatnék. De lehet jobb, ha kis pihenőt tartasz. Esetleg kipróbálhatsz más mozgást is, ameddig nem rendeződnek a dolgok, hátha máshoz több kedved van.
Sajnálom, hogy összejöttek így ezek. Kívánom, hogy minél hamarabb rendeződjenek a dolgok.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. febr. 2. 07:48
5/6 anonim válasza:
Szia az edzés nagyon jót tesz a léleknek, javaslom hogy ne hagyd ki mert el fogsz szokni tőle, inkább érzék könnyebbeket, vagy mást mint pl futás nagyon felfrissíti az elmêt, és az endorfin a kedvet javítja, vagy pl ha nagyon nincs kedved akkor menj le a terembe és végezz nyujtasokat amit amúgy is sokan elhanyagolunk pedig fontos. Én ezeket csinálom mert hasonló helyzetben vagyok és nagyon megértelek!
6/6 anonim válasza:
5/5 ös vagyok javítást írnék: nem " érzék" et akartam írni hanem hogy edzzél konnyebbeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!