Ki nyerne egy éles harcban?
(Először is bocsi, lehet nem a legjobb témakör)
Csak kíváncsi vagyok. Egy éles harcban, ki nyerne nagy eséllyel, ha:
Az egyik "versenyző" egy kb McGregor testalkat, és tud verekedni, a másik egy kb 2 méteres 110 kilós emberke, de ő viszont nem tud verekedni. A nagyobb győzne, vagy a tudás többet ér?
kérdés hogy mekkora a skill gap a kettő között
pl McGregor elverne egy általad leírt verekedni nem tudó hústornyot
de egy amatőr tollpihe már kétlem.
Beírtam, McGregor 175 cm és 70 kiló. az átlag... nem olyan tollpihe.
Nem bonyolult amúgy nagydarabokkal verekedni, főleg ha nem harcedzett, tehát lomha. Ha élesben kell verekedni egy ilyennel érdemes tartani a távolságot. Néhányszor térden rúgni, majd gyomron. Aztán ha már fáj neki, szóval kb a 3.-nál számítani arra, hogy lehajol hogy védje.. na akkor mehet az arc támadása. Én úgy saccolom, hogy pikk pakk vége lenne. Persze egész más a helyzet, ha nagyon begőzöl a nagydarab és ráront kvázi váratlanul a kisebbre. Akkor az lehet még necces. Ott az lesz a kérdés, hogy aki "tud" verekedni az mégis mit jelent. Mert egy boxoló verve van a földön... Illetve elég sok küzdősportoló is hasonlóképp. Viszont aki nem... annak nem lesz nagy kaland főlénybe kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!