Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akik az egyetem alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik az egyetem alatt vadabb, kicsapongóbb életet éltetek! Miket csináltatok?

Figyelt kérdés
És mennyi ideig tartott ez az időszak?

2023. szept. 2. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
15%
de jó lett volna a vad cicákkal csinálni, nem vagyok kapzsi. 2 vad csajszival kaland és jó vagyok :) nem nézek ki rosszul.. csak nem jött össze
2023. szept. 8. 22:27
 72/72 anonim ***** válasza:
27%
Én úgy kerültem az egyetemre,hogy nem ismertem ott senkit előtte.Koleszban laktunk,egy időután lettek barátaim is,fiúk lanyok is vegyesen.Kialakult a társaság,sokat buliztubk,volt szex is sokszor,nem bántam meg semmit amit ott csináltunk.
2023. szept. 8. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!