Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akik az egyetem alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik az egyetem alatt vadabb, kicsapongóbb életet éltetek! Miket csináltatok?

Figyelt kérdés
És mennyi ideig tartott ez az időszak?

2023. szept. 2. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
35%

34 vagyok

Kérdező...légy szíves nyugodj le,és kérlek válaszolj a kérdéseimre.Ne támadj rám,én sem teszem.

Feltetted a kérdésedet szex témában.Gondolom pikáns dolgokat vársz.Nincs ezzel semmi baj.

Viszont a második nőt,aki korrektül,részletesen válaszolt a kérdésedre elítéled,lekurvázod.

Szerinted ezek után mit gondol a többi nő,írjon?

Hogy aztán ő is el legyen ítélve,elhordva?Szerintem ezért sincsenek válaszok,nem azért,mert teleokádjuk mi pasik,vagy hogy írtad.Ne kapd fel a vizet....

Amikor mi egyetemista korúak voltunk,és híre ment,hogy valamelyik csaj "könnyen kapható",(mint a szóban forgó válaszoló) akkor nemhogy lekurváztuk,hanem inkább örültünk,hogy de jó majd mi is "kivesszük a részünket" a közös jóból,számon tartottuk a csajt,nyomultunk,ha esetleg valamelyikünknek meglett,akkor kibeszéltük,hogy szexel,adtuk-vettük az infokat róla stb.

Ez van,pasik vagyunk...

Ezért kérdeztem tőled,hogy hány éves vagy,mert számomra nagyon furcsa,ha egy férfi(?) úgy reagál,ahogy te.

Légyszi ne ess nekem,válaszolj higgadtan...

Köszönöm.

2023. szept. 6. 19:10
 22/72 A kérdező kommentje:

Ti is ugyanúgy krvának tartottátok.

A millió hasonló kérdés alatt is megkérdezed a kérdezőt, hogy mi volt a célja?

2023. szept. 6. 21:04
 23/72 anonim ***** válasza:
67%

Neeem,én vagyok a 6-os!

Végig velem vitáztál.

Én ugyan nem tartottam kurvának.

2023. szept. 6. 21:07
 24/72 A kérdező kommentje:
Akkor most hangot váltottál? A kommentedből az jött le, hogy ti is krvának tartottátok.
2023. szept. 6. 22:00
 25/72 anonim ***** válasza:
35%

23. Ha nem krva, akkor micsoda?

Ribi?:)

2023. szept. 6. 23:15
 26/72 anonim ***** válasza:
0%

23 vagyok

Azt szoktuk mondani,hogy nagy a szíve!🙂

2023. szept. 7. 15:53
 27/72 anonim ***** válasza:
73%

26. Biztos szeretitek a tág, használt puncit. :)

De jó, hogy én igényes vagyok és nem fekszem össze bárkivel. Pofán is vágnám magam utána..

2023. szept. 7. 16:15
 28/72 A kérdező kommentje:

25-nél, 27-nél a megapont.

26

Ez krva gáz. Szó szerint. Tényleg a pínája nagy inkább.

2023. szept. 7. 17:09
 29/72 anonim ***** válasza:
36%

27,28

Tényleg azt gondoljátok ,hogy aki az egyetemi évei alatt sokat szexelt,annak kitágult a puncija?

Milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?

2023. szept. 7. 17:44
 30/72 anonim ***** válasza:
20%

Ezt én sem értem.

Ráadásul, aki egy partnerrel szexelte végig az egyetemi éveit, majd férjhez ment hozzá, annak meg szűk maradt a puncija?

2023. szept. 7. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!