Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik az egyetem alatt vadabb, kicsapongóbb életet éltetek! Miket csináltatok?

Szia!
Hirdettél? Jelenleg is csinálod?

Az egyetemet végig tanultam, és végig keféltem.
A gólyatábortól a diplomáig.
Állítólag én voltam a legnagyobb ribi, de szerintem voltak nagyobbak is.
Rengeteg barátra, ismerősre tettem szert, amit még ma is jól tudok hasznosítani.
Ja: és a tünci férjemet is ott szedtem össze, igaz, diploma után két évvel keltünk egybe. Mára "erkölcsös polgári" életet élek, vagy 2 örökösünk.

6
Dehogy kell így. Ne itt akard felszedni :D

6 vagyok
7-es te szerencsétlen, mikor élje ki magát?
Amikor család, gyerekek elkötelezettség?
Erre való a fiatalság.Tanult,szexelt.

10. Tényleg nem kell kurválkodni hogy kiélje magát az ember.
Az én igényem nő létemre napi 2-3x szex. Aki azt hiszi, ilyen nő kell neki, utána belátja hogy ez rengeteg.. de párommal megegyeztünk és ha fáradtak vagyunk van orál helyette..
Na de! A témára visszatérve:
Nem kell 200 fsz, hogy valaki kiélje magát. És a kinkjeinket egy férfival is ki lehet élni, aki nyitott erre. :)
Csak a megfelelőt kell megtalálni, a szexet folyamatosan színesíteni. :(

10 vagyok
11-es,nyilván máshogy látod,mert nő vagy.
Férfiként számomra az a tény,hogy valaki sokat szexel fiatalon a saját örömére az nem kurválkodás.(igazából azt sem tudjuk,hogy hány pasival csinálta)
És továbbra is fenntartom azt a véleményemet,hogy fiatalon igenis "élni kell" amennyire lehet,(nem csak a szexre gondolok)mert ha nem tesszük meg,akkor később visszaüthet.
Pl.amikor már család,gyerekek vannak.Aztán jön a kikacsintgatás,szeretőzés,félredugás,válás,férj,feleség,gyerek mind megissza a levét.
Sok ilyet láttam már.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!