Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik az egyetem alatt vadabb, kicsapongóbb életet éltetek! Miket csináltatok?
14
Férfiként tényleg nem krvàlkidás.
Lehet csinálni, csak aztàn ne akarjon gyereket.
Az is visszaüthet, ha régen krválkodott

15-ös
Nem trollkérdés,és igazából meg is válaszoltad.Azért tettem fel,mert ha tudnánk a korod, sikerülne megérteni, mi a célod ezzel a poszttal, és a reakcióddal.Ugyanis szex témában kérdezel,amikor őszintén megírják, lekurvázod.Most vagy aszexuális vagy, vagy egy lúzer incel.
Vagy a kettő kombinációja.

17. Mondjuk annyi partnernél már nem is nagyon lehet mást írni.
Mondjuk nem értem, akinek fáj az igazság az minek ír ide? 😅
18
Hàt ez jó kérdés. És igazad van.

Mi a célod a poszttal?
Ez egyenes kérdés volt.
De semmire nem válaszolsz.

18
Épp hogy nektek fáj az igazság, nem nekem.
Nekem tetszik amit csinált egyetemista korában! 😊

27
25 vagyok.
nem, egyáltalán nem vagyok semekkora ember sem.Nem is vagyok alfahím vagy hogy nevezitek.
De nem ítélem el azokat a nőket, akik mernek élni, merik élvezni az életet, a szexet,és fel is merik vállalni.Főleg nem tartom kurvának őket.
És elhiheted, hogy nem kamuzok, miért tenném egy anonim oldalon?
Kinőttem én már abból.
28
Lehet te nem tartod őket krvának, de attól még azok.

Nő vagyok, 34 éves.
A válaszolók többségével értek egyet. És nem, nem fogok azért sztorizgatni itt, hogy a kérdező erre verhesse este
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!