Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik az egyetem alatt vadabb, kicsapongóbb életet éltetek! Miket csináltatok?
Figyelt kérdés
És mennyi ideig tartott ez az időszak?2023. szept. 2. 15:35
61/72 anonim 

válasza:

54 es én se értem amikor a kérdező kötözködik.. felteszi a kérdést mi válaszolunk.. kalap kabát. mindenkinek van véleménye és 0 hoz konvergál az esélye hogy random emberek miatt változik valakié :D
majd megtanuljátok ha még nem tudjátok.
legjobb ha a kérdező figyel.. és nem írkál 10 szer.. ez a tapasztalatom itt. mellesleg elveszed a további válaszolni vágyók kedvét ha hiszti rinya megy itt.
62/72 A kérdező kommentje:
Ezt a támogatótoknak mond, aki telehisztizte itt az oldalt.
2023. szept. 7. 23:42
63/72 A kérdező kommentje:
60
Ebből is látszik, hogy egyformák vagytok. Bár te kamus vagy :D
2023. szept. 7. 23:44
64/72 anonim 

válasza:

Jobb érved nincs? Jólvan hát akkor kamus vagyok🥹 meg ribi meg kva meg minden egyéb IS🥹🙈 na menj inkább aludni kérdező
65/72 anonim 

válasza:

Kérdező,ne írkálj nekem privátokat!
66/72 A kérdező kommentje:
64
Te vallottad be, hogy krválkodni akarsz.
65
Nem úgy volt, hogy lezártad a témát?
2023. szept. 8. 07:19
67/72 anonim 

válasza:

64. Küldjek oklevelet, hogy az vagy?
Kis használt puncis ^^
68/72 anonim 

válasza:

67. Nem kell köszi, tartsd meg nyugodtan!☺️
69/72 anonim 

válasza:

Nem kapsz sztorit,verd másra kis pöcsös
70/72 A kérdező kommentje:
69
Itt csak a pínahiányos seggnyaló verte. Melyik részét nem érted, hülye dzserek?
2023. szept. 8. 22:13
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!