Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik az egyetem alatt vadabb, kicsapongóbb életet éltetek! Miket csináltatok?

40. Ugye tudod, hogy megfog látszani a puncin ha 100-200 farok volt benne? Nem is az hogy tágabb lesz, de sali is lehet vagy más egyéb használt kinézete.
Én sem vagyok hülye, nem biológialag gondoltam. :)

Egyelőre még semmit, idén kezdem csak.
Előre láthatólag jó sokat tervezek dugni. Miért? Mert inkább most éljem ki magam, minthogy évek múlva x gyerekkel házasként bánjam hogy nem próbáltam ki dolgokat.
Sőt, ha úgy hozza a sors és lusta vagyok diákmunkázni, akár "úgy" is fogom csinálni. Igen, krválkodás, bla bla, de amíg két sz*pásért kapok annyit, amennyit más egy hét alatt szed össze diákmunkával, addig ez hadd legyen az én döntésem:) Plusz ne felejtsük el: lehetek én bármekkora ribi, csak akkor tudom csinálni, ha van rá kereslet - márpedig van rá kereslet, csak ezt az oldalát szeretjük elfelejteni:)
Tessék, erre a válaszra most lehet verni este;)

40
Nem érted.
42
Kamu. Kínodban már megint nőnek adod ki magad :D :D

Ha úgy lenne ahogy mondod,minden feleség puncija úgy nézne ki mint egy kitaposott kozáksapka.🤣
De nem.

42-es
Tökmindegy,hogy nő írta,vagy pasi,ez egy korrekt,és őszinte hozzáállás.Nem kell itt álszentkedni.Élvezni kell,ami jólesik,vagy hasznos,és kész.
47
Azért írtad magadat nőnek kiadva, hogy megint leírhasd ugyanazt a fszságot. Meddig fogod mêg itt égetni magad?

48
Összevissza írogatsz úgy,hogy azt sem tudod kinek.
47 én vagyok akivel anatómiázol😉

42es vagyok, csaj vagyok, ezt a vitátoktól függetlenül írtam. Illetve mégsem, bocsesz, ponthogy azért írtam, mert a(z amúgy nem létező :D) tököm tele volt már azzal, amit itt leműveltek, szóval gondoltam érkezzen egy normális válasz is a kérdésre😆
Meg persze az ember nem ezekkel a terveivel/gondolataival dicsekszik el otthon a hétvégi ebédnél, úgyhogy egy kicsit jól is esett kiírni magamból csak úgy a semmibe🥲
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!