Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik az egyetem alatt vadabb, kicsapongóbb életet éltetek! Miket csináltatok?

50
Akkor minek olvastad?
Ha nem ezzrl dicsekszel itthon, akkor te is tudod, hogy krva gáz, szó szerint.
51-es
Miért lenne az?

54
Te meg a kötözködést? Nem untad még meg?

Őszintén? Ötletszerzés miatt gondoltam hogy megnézem, milyen válaszok jönnek. Ilyen mélységekre nem számítottam:D (és most nem az első pár komolyabb válaszolóra gondolok)
Te meg ha ennyire gáznak tartod (bár gondolom azért egy-egy szebb csajt te is megdöntenél ha tudod, hogy az asszony nem tudja meg;)), akkor mi a jó életért írtad ki a kérdést? Mire számítottál, hogy mindenki leírja hogy apácaéletet élt, reggel 8tól délután 4ig az egyetemen volt, utána meg ment a koliba és tanult reggelig, és az egész 4-6 év alatt egy árva f*szt nem fogott?? Hagyjuk már...:D

Na én lépek innen,a kérdező egy nagyon kis fiatalka lehet,és hiába minden segitő próbálkozásunk,csak hajtja a zavaros zagyvaságait.
Volt pár korrektül válaszoló,őket lekurvázta,és különben is aki kicsit többet szexel diák korában,annak mindnek tág a puncija,és ez elvi kérdés nála...🤣
Kérdező,sose nősülj!!!
Az igazi incel mintapéldája.
Nem baj,több csaj jut a férfiaknak.Csak az a baj,hogy a kérdező korosztályának kellene megtermelni a nyugdíjunkat majd.Elcseszett egy fiatalok vannak.
Jó nagy gyökér vagy. Fogalmad nincs a korodról.
Ki kért segítséget? :D
Nem írtam, hogy mindnek tág a puncija, az elvi kérdés felfogásához meg gyökér vagy.
Nem nősülök, részben a te fajtád miatt nem.
Az incelségről megint nincs fogalmad. Olyan szóval dobâlózol, amihez sík hülye vagy.
Férfi vagyok, így nekem is sok nő jut, ha akarom.
Az az ijesztő, hogy elvileg a hozzád hasonló krvák fogják kitermelni a nyugdíjunkat. Hogyan? :D :D
Elcseszett fiatslok? Mondja az, aki krválkodni akar :D :D

Kérdező, csak a tisztánlátás végett, én írtam a 42es, az 50es,és az 56os kommenteket. Az 58ast nem😀🥹 És hidd el nekem aztán pont mindegy, hogy ki miatt nem akarsz nősülni, meg ki kinek a nyugdíját termeli ki, én lehet meg se élem azt a kort🥹
De egyetértek az előttem szólóval, én is lépek, mert ennek semmi értelme nincs xd
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!