Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megtudnád a barátnődről te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnád a barátnődről te is elhagynád?

Figyelt kérdés
Gyerekként szexuálisan zaklattak és nagyon sokáig nem is akartam senkit, nem akartam sem testi ,sem semmilyen kapcsolatot. Aztán eljutottam addig, hogy már nem magamat okoltam és próbáltam ismerkedni. Megismerkedtem valakivel az interneten nagyon jól elvoltunk de a szexet én halogattam. Nem erőltette mindig megértette, hogy nekem idő kell de rákérdezett egyszer miért ilyen nehéz nekem, miért vagyok ennyire szégyenlős? Elmondtam neki mi történt és eltávolodott tőlem, majd megírta hagyjuk egymást inkább ő ennek tudatában nem szeretne semmit. Borzasztó rosszul esett mert ő volt az egyetlen akit közel engedtem magamhoz. Már legközelebb el sem merem ezt mondani. Ez tényleg annyira kizáró ok?

2023. aug. 21. 11:18
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
96%
Nem. De azt is meg kell érteni (ahogy a te traumáidat is), hogy neked is dolgozni kell azon hogy a szex része is működjön a dolgoknak, nem várhatod hogy örökké csak a másik legyen rád tekintettel, és hagyod hogy a traumák kísértsenek. Biztos hogy ez nehéz neked, de ki kell lépned a komfortzónából, különben soha nem lesz másmilyen élményed azon kívül ami a traumát okozta, és hiába vársz, magától nem fog ez megoldódni.
2023. aug. 21. 11:25
 2/50 anonim ***** válasza:
92%
nem az, szerintem csak szexet akart, és mivel te többet is. nem akart bántani, és inkább még a szex előtt elment, mert ha utána meggy még jobban megbánt, és nem akart még egy traumát okozni. nincs ezzel semmi baj, ne titkold.
2023. aug. 21. 11:26
 3/50 A kérdező kommentje:

1

Nem kértem legyen rám örökké tekintettel és nekem nagy előrelépés volt, hogy annyi év után közel engedtem magamhoz valakit, persze megértem ő így döntött de rosszul esik.

2023. aug. 21. 11:29
 4/50 anonim ***** válasza:
86%

Nem a te hibád, a következő komolyabb ismerkedés során is érdemes elmondanod, hogy ha van egy kis IQ-ja az illetőnek, jobban odafigyeljen mit csinál.

Aki most elhagyott, az meg egy ostoba lúzer, ne is foglalkozz vele.

2023. aug. 21. 11:31
 5/50 anonim ***** válasza:
91%
#3 oké, akkor nem tudom hogy neked ez mennyi idő, de a lényeg hogy szerintem ezt nem kell titkolni, csak arra kell neked majd nagyon jól vigyázni, hogy ne olyannal feküdj le aki utána nem akar tőled semmit.
2023. aug. 21. 11:33
 6/50 anonim ***** válasza:
65%

A szex azért elég fontos része egy kapcsolatnak. Ha zaklattak gyerekként és ez annyira mély nyomott hagyott, hogy akadályoz a hétköznapokban azért az elég nagy probléma.

Nem volt a lány részéről szép, hogy eltávolodott tőled emiatt. Viszont ettől független az sem várható el senkitől szerintem, hogy hónapokat, éveket várjon arra, hogy vagy megoldod, vagy túlteszed magad rajta. Nem írtad, hogy mennyi ideig voltatok kapcsolatban és milyen sokáig húzodott, amíg megnyíltál neki, de valszeg túl sok idő.

Érdemes lehet elősször valahogy magadban rendezni ezeket a dolgokat és utána megpróbálni újra valakivel.

Nekem egy másfél éves kapcsolatom kapott pár évvel ezelőtt idegösszeroppanást és derült ki a lányról, hogy gyerekkorában zaklatták és az állt végül mögötte. Hosszú sztori és nem is akarom teregetni más múltját, de nem kívánom azt az élményt senkinek. Egy kora decemberi estén történt, az ünnepeket gyógyintézetben töltötte gyógyszeres kezeléssel. Közben a családdal és vele is megromlott a viszony, el is ásta a kapcsolatot.

Nem tudom mennyire extrém, mennyire nem, ő volt az egyetlen akivel tudom, hogy ilyesmi történt és aminél saját bőrön tapasztaltam, hogy nagyon régi traumák mivel járhatnak és meddig lappanghatnak a felszín alatt.

Ha segítség kell, fordulj szakemberhez, tegyél azért, hogy túless a dolgokon, mert ha szőnyeg alá söpröd, főleg, ha tudod, hogy akadályoz akkor az neked sem, a szeretteidnek sem egészséges.

2023. aug. 21. 11:55
 7/50 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem voltál a baránője, csak szexkapcsolatot akart a srác. Párkapcsolatban vannak érzelmek és fontos, hogy partnerednek jó legyen, ami jelen esetben egyértelműen nem volt.
2023. aug. 21. 12:05
 8/50 anonim ***** válasza:
82%

Eszembe sem jutna. Főlege úgy, hogy nekem is volt nem kívánat/nem akart szexuális élményem.

De egyébként az igaz, hogy kapcsolatban sajnos a szex az alap, ha nem vagy rá készen akkor nem fog menni a kapcsolat. Magaddal kell rendben lenned és érthető, ha neked ehhez több bizalom kell, de az nem fog működni, ha mondjuk éveket kellene várni arra, hogy végre legyen meg egy alap dolog.

Aki pedig erőltet meg nem ért meg attól jobb is, ha nem akarsz a továbbiakban semmit se.

2023. aug. 21. 12:31
 9/50 anonim ***** válasza:
30%
Gondolom nem akart 3 évet várni, hogy kiderüljön szar lenne közetetek a szex.
2023. aug. 21. 12:47
 10/50 A kérdező kommentje:

Nagyon félre lett itt értelmezve néhány dolog, nekem ez nem hat ki a mindennapjaimra már, nem vagyok egy idegroncs gyerek voltam és már tudom ami történt nem az én hibám.

Nyitott voltam ismerkedtem vele először csak barátként majd ki lett mondva mi egy pár vagyunk de nekem 4 hónap kevés volt ahhoz, hogy lefeküdjek vele. Rosszul esett mert azt hittem ő lesz az akit ez nem fog érdekelni, mert megértő emberként ismertem meg.

2023. aug. 21. 12:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!