Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnád a barátnődről te is elhagynád?

#20 rossz hírem van: a szexualitás az emberek többségének nagyon fontos. Ergo, a többség - hacsak nincs nagyon-nagyon erős érzelmi kötelék - le fog lécelni ha azt látja ebben fennakadás van (azaz csak nagyon hosszú idő múlva lesz szex). A bökkenő az, hogy testiség nélkül az erős érzelmi kötelék nem fog csak úgy kialakulni.
Ergo két választásod van. Vagy keresel aszexuális pasit (esetleg meleg fickót, akivel "elvagytok" emberileg, de szexet nem akar majd tőled), vagy tovább dolgozol a trauma feldolgozásán.
22
Még mindig nem arról van szó, hogy senkivel sem akarok szexelni!
És még mindig nem az volt a baja, hogy nem feküdtem le vele hanem az, hogy nem tudja kezelni engem gyerekként bàntalmaztak.
Persze valóban nekem idő kell a testiséghez de nem kértem várjon éveket.

24
Nem baj, nem adom fel!
Nem most mert most még nagyon rosszul esik az ez miatti visszautasítás de biztos találok majd valakit aki így is elfogad és nem lesz gond neki az, hogy a múltamban mi is történt.

26
Őt sem a jelen zavarta!!
Azután hagyott ott miután elmondtam megerőszakoltak egy párszor leírtam.
Letört vagyok de elfogadom a döntését.

#23 Persze, nem kérted. Csak szimplán nem akartál vele szexelni. Szerinted egy felnőtt kapcsolatban ki fog éveket várni mire úgy gondolod, hogy őfelséged hajlandó rá?
Mentegetőzhetsz, hogy nem kell éveket várni. De ha 4 hónapig totál elzárkóztál, akkor 1-2 év múlva is.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!