Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges az hogy ha valakit megerőszakolnak, annak fizikailag egy kellemes élmény lesz?

Figyelt kérdés
Egyszer egy barátnőmet megerőszakolták, és én kisértem el a rendőrségre vallomást tenni. De később elmondta hogy annak ellenére hogy nem akarta és kényszer helyzetbe került, nagyon jól esett neki az aktus, és elélvezet többszőr is. És akkor nem értettem, mert én mindig úgy vagyok ezzel ha nem akarom a szexet akkor nem is tudom élvezni. De ő azt mondta, hogy a test attól még fizikailag reagál majd az ingerekre, és ha pont úgy csinálnak mindent ahogy kell, akkor bizony nagy orgazmus lesz. A bíróságon a támadó amúgy pont erre hivatkozott, hogy a barátnőmnek ha annyira kellemetlen volt, akkor miért nyögdécselt meg élvezet el többször is.
tegnap 19:26
 1/10 anonim válasza:
26%
Nem hinném.
tegnap 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem lehet, hogy submissive és a kiszolgáltatott helyzet miatt élvezte?
tegnap 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
17%

Nem hinném, hogy igaz lenne, hogy majd a test csak úgy reagál. Érzelmek nélkül sok nő nem és képes kellően elengedni magát, és orgazmusig sem jut el, és ha a nő nem élvezi a szexet, akkor nem nedvesedik be, és onnantól fájni fog neki.

Vagy neki bejött a megerőszakolás.

tegnap 19:34
 4/10 Palcsi71 ***** válasza:
29%
🤔 nem hinném hogy a nőnek olyan dologtól lenne orgazmusa,vagy akár csak kellemes élménye, ami akarata ellenére történik vele.
tegnap 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Láttam egy doksit, amiben a nő nyilatkozott, hogy megerőszakolták, de volt orgazmusa, és az egész bizarr volt, meg utána is szégyellte ezt.. ergo borzalmas érzés volt, de mégis úgy jött az inger, hogy elélvezett tőle
tegnap 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A benedvesedés tényleg a test automatikus reakciója, pont azért, hogy ne sérüljön a hüvely a súrlódástól. A sorozatélvezés, hát nem tudom. Az orgazmus azért fejben is eldől tapasztalatom szerint. Végig nem akarta, vagy "csak" az elején nem?

Tudom, hülyén jön ki, hogy megkérdőjelezem, pláne nőként, csak tényleg nem hallottam még hasonlót.

tegnap 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan lehet ha egy ferfit egy masik ferfi megkotoz és elkezdni szopni akkor felall neki és el is elvez
tegnap 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
A test próbálja védeni magát, több nő tapasztalt nedvességet erőszak közben. Az sokkal de sokkal ritkább, hogy vki el is élvez, de lehetséges. Attól még erőszak marad! Ha mondjuk begyógyszereznek, megdugnak s élvezed, akkor is erőszak.
tegnap 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezerből egy, a másik 999 esetben a nő apatikus állapotba kerül, a megalázottság, a félelem, az önundor mellett az jár a fejében, hogy ne bántsák és "csak legyen már vége".
tegnap 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Számtalan eset volt már, hogy férfit erőszakoltak meg és elélvezett, szóval szerintem fordítva se zárható ki.
ma 06:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!