Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexualitás meddig aktív az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexualitás meddig aktív az életben pl 70 éves korában már nem kínálja úgy az ember? Nők és férfiak mennyibe különbözőek ebben?

Figyelt kérdés
ma 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
50 év közelében bekövetkezik a változás,nőknél nagyon nagy.Csökken a hormontermelésük,megszűnik a menstruáció,hüvelyszárazság.Férfiaknál is merevedési gondok.Szerintem az idő haladtával ezek a dolgok úgy abbamaradnak.A szexuális vágy csökken,majd megszűnik.
ma 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom konkrétan, de anya 50 felett van és még szokott szexelni. Menstruációja is van még.
ma 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
Ne viccelj már, nőknél teljesen gyakori, hogy 30 év felett nulla a libidójuk, pláne ha több éves kapcsolatban vannak. Persze képesek még a szexre, de nem akarnak.
ma 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Halálig.
ma 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
60 évesek vagyunk, naponta szexelünk. Remélem így marad még sokáig, mert el nem tudnám képzelni az életem nélküle.
ma 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
51 éves nő vagyok, teljesen rendesen mensizek, és a vágyam sem csökkent semmit. Remélem ez sokáig így marad, nem szeretném elveszteni az egyik legjobb örömforrást az életemben. Volt három 65-68 év közötti pasim az életemben, mind kívánta minden nap a szexet, volt amelyik többször is, és minden tökéletesen működött náluk. Egy férfi volt eddig akinél csökkent a működőképesség, ő 50 volt.
ma 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
50éves pasiként már heti 1x kívánom a szexet
ma 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Totálisan egyénfüggő! Van aki még 80 évesen is a szoknyák után szaladgál és bőven aktív, más meg már 40 évesen szinte impotens.

A nőknél is van, van aki 20-on évesen is alacsony libidóval rendelkezett, más meg 70 évesen is naponta többször kívánná.

ma 14:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!