Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megtudnád a barátnődről te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnád a barátnődről te is elhagynád?

Figyelt kérdés
Gyerekként szexuálisan zaklattak és nagyon sokáig nem is akartam senkit, nem akartam sem testi ,sem semmilyen kapcsolatot. Aztán eljutottam addig, hogy már nem magamat okoltam és próbáltam ismerkedni. Megismerkedtem valakivel az interneten nagyon jól elvoltunk de a szexet én halogattam. Nem erőltette mindig megértette, hogy nekem idő kell de rákérdezett egyszer miért ilyen nehéz nekem, miért vagyok ennyire szégyenlős? Elmondtam neki mi történt és eltávolodott tőlem, majd megírta hagyjuk egymást inkább ő ennek tudatában nem szeretne semmit. Borzasztó rosszul esett mert ő volt az egyetlen akit közel engedtem magamhoz. Már legközelebb el sem merem ezt mondani. Ez tényleg annyira kizáró ok?

2023. aug. 21. 11:18
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
89%
Ezt értem, de kb még 4 hónap múlva sem lett volna semmi.
2023. aug. 21. 12:50
 12/50 anonim ***** válasza:
91%

"...ez nem hat ki a mindennapjaimra már..."

"...4 hónap kevés volt ahhoz, hogy lefeküdjek vele..."

"...Rosszul esett mert azt hittem ő lesz az akit ez nem fog érdekelni, mert megértő emberként ismertem meg."

Lehet, hogy én látom rosszul, de ebből én úgy veszem le, hogy de kihat. A párodat is ez alapján választottad és 4 hónap azért sok idő...

Ne haragudj, de oda van írva.

Ha nem így lenne maga a kérdés sem létezne, mert lapoznál egyet, tovább lépnél és elkezdenél randizni mással. Ehelyett azon gondolkozol, hogy lesz-e még valaki, aki elviseli, mert valszeg ő is elég szűkös szűrőn ment át.

2023. aug. 21. 12:59
 13/50 A kérdező kommentje:

12

Nem lépek ilyen gyorsan tovább mert bár rosszul esett, hogy dobott azért én érzek még iránta valamit.

Nem nem hat ki a minden napjaimra, dolgozom, barátkozom, és kimozdulok amit hosszú évekig nem tettem, a szexuálisan bántalmazott emberek nem egyformák a határaink mások te így látod én elfogadom.

4 hónap alatt nem minden nap láttuk egymást az utolsó időket töltöttük szinte, mindig együtt. Amikor elsőre megcsókolt görcsben volt a gyomrom aztán már jólesett, hogy hozzám ért. Azért mondtam el neki, hogy megerőszakoltak mert azt gondoltam ezek után a szex fog következni, de tudnia kell miért voltam olyan amilyen.

2023. aug. 21. 13:07
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mentegetőzni, nem álltál készen és ez szíved joga. Nem lehet kényszer az ilyen.

Négy hónap tényleg kicsit soknak tűnik, de igazából ha ennyi kell akkor ennyi kell.. ha nem volt meg a bizalom és az elfogadás akkor jobb, hogy vége.

2023. aug. 21. 13:10
 15/50 anonim ***** válasza:
85%

#10 oké, akkor most kettő van: ha nincs ahhoz köze ennek az egésznek ahhoz hogy nem álltál készen, akkor miért erre épül az egész sztori?

Avagy nagyon is van köze, csak te ezt nem igazán ismered be magadnak.

2023. aug. 21. 13:30
 16/50 A kérdező kommentje:

15

Van hozzá köze.

Elhagyott de nem azért mert nem álltam készen.

Elmondta em azzal van problémája várnia kellett hanem azzal, hogy megerőszakoltak.

Ezt is írásban ami még rosszabul esett.

2023. aug. 21. 13:34
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Egy k.rva nagy nehéz követ cipelsz a nyakadban kötélen, ami folyamatosan fojtogat. A trauma sajnos még ott "dolgozik" a tudatalattidban. Tanács: keress fel egy jó pszichológust. Hidd el segíteni fog!
2023. aug. 21. 13:49
 18/50 A kérdező kommentje:

17

Nem mondtam nem járok szakemberhez, ezért merek kimozdulni otthonról.

Nagyon sok idő telt el a történtek óta, azóta elköltöztem és mindenkit hátra hagytam aki vissza tartó erő volt.

2023. aug. 21. 13:55
 19/50 anonim ***** válasza:
85%

#18 beszélj a terapoddal erről az esetről is!

Mindazonáltal, ti még nem jártatok, csak ismerkedtetek...

2023. aug. 21. 14:01
 20/50 A kérdező kommentje:

19

Beszélgetünk erről de már nem vagyok mindennapos nála.

Már nem, hogy nem járunk nem is ismerkedünk.

Elég fájdalmas üzenetváltás után, napokig eltűnt aztán rám írt mizu, meg legyünk megint barátok de nekem az meg már nem menne. Elfogadom, hogy ebből soha nem lesz semmi.

2023. aug. 21. 14:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!