Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnád a barátnődről te is elhagynád?

Amíg el nem mondtam nem zavarta a várakozás azt hitte kevés tapasztalatom lehet és emiatt vagyok szégyenlős. Sosem kellet pszichológust játszania velem tény, hogy normális szexuális együttlétem még sohasem volt így nem tudom mit váltana ki belőlem. Vele vágytam a szexre de csak lépésenként mertem haladni és úgy néz ki jól is tettem mert ahogy kiderült mi van a háttérben olyan szinten bántaóan viselkedett, hogy jól tettem nem feküdtem le vele.
Velem ez gyerekként megtörtént nem tehetek róla én csak szeretném élni az életem normálisan.
Én is szeretnék egyszer majd családot ezért ismerkedtem és próbáltam közeledni hozzá.
Szex igaz nem történt de 4 hónap alatt azért intimebb dolgok igen, én csak nem akartam egyből a szexel kezdeni.
Eddig negatív dolognak tartottam és nem is akartam hozzám érjenek, ő volt az aki viszont mivel nem erőltetett semmit, jól esett a közeledése. Majd legközelebb lehet nem esek pofára egy újabb ismerkedésnél, de ha igen akkor majd addig keresek amíg meg nem találom azt aki mindezek ellenére is elfogad.

34
Nem persze nem adom fel később újra elkezdek ismerkedni és azt is megértem ha valakinek ez kizáró ok, most csalódtam lehet még fogok is de átgondoltam és jobb, hogy ez így történt

nem a megtörtént dolog zavaró.. hanem hogy ennyire távol tartottad őt szerintem. mindig nehéz együtt lenni olyannal aki nehezen oldódik :/ ez van. Az biztos hogy kevesen tudják ezt átérezni.. biztos borzasztó lehetett.. de megtörtént tovább kell menni :) egy életed van. Nem minden pasi erőszakos az ágyban. Vannak kedves férfiak akik majd kedvesen bánnak veled az életben.
7-es kommentelő..te ennyire ismerted a srácot? megint az általánosítás xd hogy a pasi tuti meg se próbálta.. aghjjj.

A múlt sérelmeit hurcolod a jelenből a jövőbe, titkolózol, és nem lehet veled normálisan (azaz sehogy sem) szexelni. Lássuk be, ezek nem egy egészséges lélek ismérvei.
Kérdezem én: egy egészséges ember miért akarna egy beteggel lenni? Ráadásul ez a beteg nem is akar gyógyulni. Ha akarna, akkor tenne érte, aktívan! Egyszerűen nem tudott rád felnézni, és kelepcébe csalva érezte magát. Persze nem feltétlen ok arra, hogy menesszen. De lássuk be, mi a történetnek csak azt a részét ismerjük amit elmondtál. Azt is csak úgy olvastuk ahogy te írtad le. Ezek alapján nem érzem azt hogy csúnyán bánt veled az illető. Hozott egy döntést (nem tudjuk milyen információk és tapasztalatok alapján). Te is hoztál döntéseket, például hogy nem kezelteted magad, adott ideig halogatod az igazság elmondását, nem szexelsz vele. Ő tiszteletben tartotta a te döntéseidet, és ez a helyes magatartás.
Szerintem fókuszálj a gyógyulásra, menj el pszichológushoz. Sok szart megéltél már, ezen is túlleszel, és akkor 100× könnyebb lesz minden.
Azt írtad volt már ez-az. Elmondod mik történtek köztetek szexuálisan? Ha nem akarod itt, nekem bárhol máshol jó (privátban vagy telefonon vagy Skypeon tökmindegy )

Azt tudom mondani hogy ismerek ilyen nőt és ennek hatására vagy legalábbis erre fogja hogy a pasikon bosszút akar állni szex terén.
Ha újra rád írt gondolkodott rajta es újra szeretné. Gondolj bele hogy ez őt is sokkolhatta.
És a többiek véleményére reagálva hogy tudod őt elfogadni és vele szexelni.
Egy próbát megér. Ha beszélsz vele nem vesztesz semmit. Maximum ugyan ez lesz hogy vége de segít megérteni az ő véleményét
38
Nincs miért bosszút állnom egyetlen egy ember ocsmány tettei miatt én nagyon is jól tudom vannak jó emberek nem mindenki egyforma.
Nem szeretnék többé viszont már semmit ezzel a férfival akivel "ismerkedtem" ami vele történt jó volt jól éreztem magam vele, szerettem vele tölteni időt de miután elmondtam megváltozott egy más irányba. Nem akar tőlem semmit csak barátok legyünk én nem tudok már a barátja lenni főleg úgy, hogy amit elmondtam neki kértem másnak ne mondja el de a barátai és a környezete már tudja mi történt velem. Végülis nekem ezen nincs mit szégyellnem de nem is szerettem volna mindenkinek elmondani. Megértem ha őt ezt sokkolta de ha így volt sem kellett volna üzenetben annyit írni, hogy "Ezek tudatában nekem nem kellesz". Aztán még vissza jönni és barátkozni... Megértem a nemet, persze rosszul esik de ő nem akart utána semmit most meg én nem.

38-as vagyok
Ha így volt igazad van. Bizalmas dolgot árult el rólad.
Ha más nem emiatt egy ilyen embert én is elfelejtenék vegleg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!