Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megtudnád a barátnődről te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnád a barátnődről te is elhagynád?

Figyelt kérdés
Gyerekként szexuálisan zaklattak és nagyon sokáig nem is akartam senkit, nem akartam sem testi ,sem semmilyen kapcsolatot. Aztán eljutottam addig, hogy már nem magamat okoltam és próbáltam ismerkedni. Megismerkedtem valakivel az interneten nagyon jól elvoltunk de a szexet én halogattam. Nem erőltette mindig megértette, hogy nekem idő kell de rákérdezett egyszer miért ilyen nehéz nekem, miért vagyok ennyire szégyenlős? Elmondtam neki mi történt és eltávolodott tőlem, majd megírta hagyjuk egymást inkább ő ennek tudatában nem szeretne semmit. Borzasztó rosszul esett mert ő volt az egyetlen akit közel engedtem magamhoz. Már legközelebb el sem merem ezt mondani. Ez tényleg annyira kizáró ok?

2023. aug. 21. 11:18
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
60%

42 jogos.

De itt anonim tud maradni segíthet, hogy el tudja mondani ami zavarja, és szerintem sok korrekt üzenetet kapott.

De ez a 41 tényleg paraszt volt

2023. aug. 25. 10:21
 42/50 anonim ***** válasza:
0%

Nem az a lényeg, hogy mit tettek vele te pedofil. Látszik téged ez érdekel mások keserűségén csámcsogni.

Amúgy van fix párom 5 éve úgyhogy megint f@sz voltál

2023. aug. 25. 10:35
 43/50 anonim ***** válasza:
7%
42 most te kit pedofilozol le, és miért?
2023. aug. 25. 10:36
 44/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen kaptam rengeteg normális választ de a bunkó dolgokra direkt nem válaszolok inkább csak elengedem. Senkinek semmi köze a részletekhez akkor sincs ha ez egy anonim oldal írtam, hogy történt intimebb dolog csak szex nem ha ennyi nem elég számára akkor nem.
2023. aug. 25. 10:36
 45/50 anonim ***** válasza:
7%

Ha senkinek semmi köze a részletekhez, akkor neked sincs közöd hozzá kit miért pattintanánk le. Mondjuk aki sumákol az eleve kuka kategória.

És te nem vagy őszinte!

2023. aug. 25. 10:37
 46/50 anonim ***** válasza:
18%
huh :D kezdődik a magyar vircsaft... de korán van még a kocsmai hangulathoz.. álljatok le és beszéljétek meg priviben. Itt komoly probléma forog fenn.
2023. aug. 25. 10:37
 47/50 anonim ***** válasza:
78%

Most mondhatnám azt amit hallani akarsz, szóval hogy nem hagynám el. Az igazság az, hogy nem voltam még ilyen helyzetben, és mivel semmit nem tudok rólad lövésem sincs mit tennék.

De neked nem is az számit, hogy a többi válaszoló vagy én mit tennék, mert nem velem jársz. Ha az igazságérzeted kívánja hogy pártfogókat keress azzal sajnos semmire nem mész. Inkább gondolkodj hogy miként lehetett volna jobban csinálni ezt az egész ismerkedés\párkapcsolat dolgot 😉

Én totál ledöbbentem volna hogy nem akarsz pucéran lenni velem (hogy szex vagy komolyabb petting az kb. mindegy). Mindenképp tudni akartam volna az okát már az elején, mert egyszerűen nem azt szoktam meg. Tudod, mint Lucifer a sorozatban. Bár igaz az is, hogy régen nem vagyok már tini

Aztán az se biztos hogy ezért hagyott el, inkább csak ezt mondta mert ez volt kényelmes neki. Lehet talált egy csajt aki könnyen kapható és megcsalt, de bevallani nem meri

Lehet már napok óta várta az alkalmat hogy szakíthasson veled csak nem jutott eszébe semmi jó indok.

Szóval fel a fejjel, és előre menj ahogy írta itt már valaki!

2023. aug. 25. 11:00
 48/50 anonim ***** válasza:

Sajnos lehet hogy igazad van

2023. aug. 25. 11:03
 49/50 anonim ***** válasza:
69%
48, általában igazam van. Sajnos...
2023. aug. 25. 11:07
 50/50 anonim ***** válasza:
92%

Dehogy hagynám el.

Aki emiatt elhagy valakit annak az eq-ja a béka segge alatt van.

2023. aug. 25. 11:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!