Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Travi vagyok.Hogy lehet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Travi vagyok.Hogy lehet, hogy rengeteg férfi szereti a travikat? Ez minden életkorra jellemző! Szerintem ez egyfajta, "csemege" a férfiaknak. Tehát nem egy férfit választanak inkább, hanem egy travit! Miért?

Figyelt kérdés

Jómagam, amikor szexelek pasikkal én átszellemülök teljesen csajjá, azon belül meg ribivé. Ezt átélem és inkább extrém helyeken, pl. szexmoziban, parkban éjfélkor talizom a hapikkal.

Ők, belülről nem tudom mit éreznek? Talán azt, hogy elképzelik, hogy "igazi" csajjal szexelnek? Ezt nem tudom, ezért is tettem fel itt a kérdést.

Nekem nagy élmény, az biztos.

tegnap 20:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A melegek nagy része tovabbra is ferfival akar lenni
tegnap 20:20
 2/15 A kérdező kommentje:
1-nek. Háát, nem tudom. Számomra ez a fiu-fiu kapcsolat vagy szex, olyan kiábrádító. Mindig, amikor átöltözöm sex előtt, kisminkelem magam, harisnyát húzok egy olyan élményt, gyönyört ad, hogy teljesen 100%-ban csajnak érzem magam és ekkor "így" már kívánom is a faszt nőként! Hogy a szex közben, ilyenkor a partnerem mit érez belülről azt nem tudom!
tegnap 20:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
De te lényegében egy drag queen vagy, azért látod így.
tegnap 20:31
 4/15 StevenUp ***** válasza:
61%
A Férfiak nőkre vágynak. Akikkel te kavarsz, azok a Biszexuális, vagy homoszexuális pasik
tegnap 20:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"100%-ban csajnak érzem magam és ekkor "így" már kívánom is a faszt nőként!"

Nem minden nő kívánja a faszt. Mi a helyzet a leszbikusokkal? Vagy azzal, aki aszex?

tegnap 20:34
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

"A Férfiak nőkre vágynak"

A hetero férfiak. A meleg férfiak még mindig nem.

tegnap 20:35
 7/15 A kérdező kommentje:

Akkor a travikra kik vágynak? Csak azért kérdezem, mert mindenféle hapival szexeltem eddig. Rengeteg családos volt köztük, akik közül sokan hangoztatták, sietnek haza az asszonyhoz. Sok nyugdíjas is akadt, ők rendes családban éltek vagy élnek....stb.

Tehát ilyen, alapból meleg pasik aránya kevesebb volt, de ők is igencsak buktak rám.

tegnap 20:41
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

Kanosak és ki akarnak elégülni.

Ha tényleg vágyna rád, akkor nem este a parkban vagy a szexmoziban találkozna. Hanem pl. elmennétek rendesen randizni és hasonlók.

Ezek csak ilyen szexuális segédeszköz szintű dolgok, mert nem teszed elég magasra a lécet és a kéjsóvárokat bevonzod vele.

tegnap 20:46
 9/15 A kérdező kommentje:

8-nak. Hidd el, elmennék én velük nyilvánosan is randizni meg jönne is velem biztosan sok pasi, de Magyarország még nem érett meg erre sajnos. Agyonvernének a Nagykörúton vagy a villamoson.

Így marad, éjszaka a parkban sétálás csajosan, térdelés, behajolás a padnál vagy a bokornál. Egyébként, mint írtam is ez a helyszín megfelelő nekem, mert ribivé szellemülök át.

tegnap 20:50
 10/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem hiszem, hogy a melegek lennének azok akik érdeklődnének irántad. Mellesleg, gondolom te tetted fel régebben ezt a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Már leírtam ott, hogy nem. A 17-es válaszoló vagyok ott.

tegnap 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!