Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg srácok egyfajta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg srácok egyfajta jelzésként viselnek mostanában piros sportcipőt vagy ez csak véletlen egybeesés a mai divattal?

Figyelt kérdés

#meleg #jelzés #piros sportcipő
2018. febr. 1. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a melegek döntő többsége nem hord pont piros sportcipőt direkt jelzésként, de még általános divatként sem. Rámerném tenni a bal karomat, hogyha végeznék egy reprezentatív felmérést, akkor nem lenne szignifikáns eltérés a melegek részéről a piros sportcipő hordására a heterókhoz képest.
2018. febr. 1. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2 piros sportcipőm is van.. még nem gondoltam, hogy 'jelzésértékű' lenne. Nos, ezek után lehet az lesz. ;)
2018. febr. 1. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán szeretem magamon a piros színt, szóval ilyen cipőm sincsen. Egyedül halok meg? :\

Valószínűleg csak véletlen egybeesés lesz.

24/F

2018. febr. 1. 14:47
 4/7 Meleg Patrik László ***** válasza:
86%

A mai világban már nincs "jelzés"

Itt már olyan keveredés van,hogy senki sem tudja még saját magáról sem,hogy kicsoda...

Lesi egymást a sok birka és amit többet lát olyat vesz ő is.

Én is meleg srác vagyok sose jártam -melegesen-

Egy furcsa divat működik itt magyarba valami elmebeteg tagbaszakadt unatkozott..sztem erről van szó.

2018. febr. 1. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Többet látok piros sportcipőt heterókon mint melegeken. Melegeknél inkább látok vitorlás cipőt és espadrilles-t mint sportcipőt.
2018. febr. 1. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
15%

Egy cipőről nem lehet megmondani ki meleg ki nem.

Egyet kívéve, ha a fiún magassarkú van.

2018. febr. 1. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, én heterókon látok inkább, akiknek a ruházata barna-szürke-fekete, a cipő meg piros.
2018. febr. 4. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!