Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg srácok egyfajta jelzésként viselnek mostanában piros sportcipőt vagy ez csak véletlen egybeesés a mai divattal?
Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 13:33
1/7 anonim válasza:
Szerintem a melegek döntő többsége nem hord pont piros sportcipőt direkt jelzésként, de még általános divatként sem. Rámerném tenni a bal karomat, hogyha végeznék egy reprezentatív felmérést, akkor nem lenne szignifikáns eltérés a melegek részéről a piros sportcipő hordására a heterókhoz képest.
2/7 anonim válasza:
2 piros sportcipőm is van.. még nem gondoltam, hogy 'jelzésértékű' lenne. Nos, ezek után lehet az lesz. ;)
3/7 anonim válasza:
Nem igazán szeretem magamon a piros színt, szóval ilyen cipőm sincsen. Egyedül halok meg? :\
Valószínűleg csak véletlen egybeesés lesz.
24/F
4/7 Meleg Patrik László válasza:
A mai világban már nincs "jelzés"
Itt már olyan keveredés van,hogy senki sem tudja még saját magáról sem,hogy kicsoda...
Lesi egymást a sok birka és amit többet lát olyat vesz ő is.
Én is meleg srác vagyok sose jártam -melegesen-
Egy furcsa divat működik itt magyarba valami elmebeteg tagbaszakadt unatkozott..sztem erről van szó.
5/7 anonim válasza:
Többet látok piros sportcipőt heterókon mint melegeken. Melegeknél inkább látok vitorlás cipőt és espadrilles-t mint sportcipőt.
6/7 anonim válasza:
Egy cipőről nem lehet megmondani ki meleg ki nem.
Egyet kívéve, ha a fiún magassarkú van.
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem, én heterókon látok inkább, akiknek a ruházata barna-szürke-fekete, a cipő meg piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!