Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgoznatok olyan munkahelyen ahol a szex is a bér része egyfajta + cafeteriakent mint plusz juttatás?
Szerintem zseniális ötlet lenne szép nőket felvenni különleges titkárnő ként adni nekik jelentős plusz juttatast. cserébe a cég minden férfi dolgozója kaphatna velük speciális időt egy kellemes erre szolgáló helységben.
Szerintem motiváló lenne a munkaerőnek és csökkentené a munkahelyi kilepeseket stb és nem lenne nagy plusz teher egy cégnek.
Nem lenne tökéletes üzleti modell?
Minket férfiakat a szex jobban motivál mint a pénz szerintem.
"Minket férfiakat a szex jobban motivál mint a pénz szerintem."
Szerintem meg nem. Főleg azokat nem, akiknek párja, családja van.
De még ha létezne is ilyen szolgáltatás, akkor is hivatásos prostikat kellene hívni, nem a titkárnőt kéne feketén megdugatni. Főleg akkor, ha egy lányt több munkavállaló is "használ", ilyenkor kellenek megfelelő egészségügyi papírok, rendszeres szűrések, és így tovább. Nem olyan egyszerű egy ilyen plusz szolgáltatás nyújtása, mint ahogyan azt te elképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!