Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen tapasztalata van szexchattel kapcsolatosan? Ehhez kell egyfajta írói véna is, nem? Akkor jó, ha színesen, érdekesen tudják a felek leírni az érzéseket, hangulatokat, eseményeket.
Nekem van, nem feltétlen erotikus téren van csak ilyen tapasztalatom.
Viszont nekem már nagyon elvették a kedvemet a béna partnerek.
Amikor kifejtesz valamit, ott hagyod nyitva a dolgokat és ennyit ír: "ez az" "tetszik" "folytasd"...
Mondjuk ki, megfelelő partnerrel tényleg izgalmas, élvezetes dolog, de béna partnerrel nagyon rossz és sorozatosan ilyenek után végleg el lehet venni a kedvet.
Ami kell hozzá, hogy el tudd képzelni a szituációt, tudj azonosulni vele és tudd magadtól is tovább vinni a történetet. Ha kellően kreatív és perverz vagy, akkor elég sok kihozható. Persze itt ugyanúgy, mint a sima szexnél fontos figyelembe venned a partner igényeit, vágyait. Pl ha tudod a partner szeret csókolózni, vagy mondjuk izgatja a lebukás veszélye, akkor ilyenekkel fel lehet dobni mégjobban a helyzetet.
F
#3:
Igen ezt lehet fejleszteni, új szavakat, kifejezéseket, akár izgatóbb dolgokat tanulni :)
Meg sokszor vannak extrémebb, perverzebb témák amiket így élnek ki egyesek, de ehhez kell a nyitottság, mármint a felszabadultság, hogy merjenek, tudjanak erről írni.
Vegyes.
Igen, ezek kellenek hozzá.
Attól függ, kinek miért nem könnyű leírnia azt ami benne van. Ha zárkózottságából fakadóan, akkor csak rá kell érezni az ízére. Milyen izgalmas is, hogy leírhatjuk, kimondhatjuk mindazt, amit talán máskor, más szituban soha nem tennénk. Mármint élőben, de így anonim igen.
Viszont ha a szókincs a probléma...hát igen, kell hozzá fantázia, kis írói véna is talán, szókincs...tehát, némi intelligencia.
Üdv néktek :)
Már az ötös is én voltam. De nem mondanám csalódottnak. Csak kis belekóstolás közbeni tapasztalatot írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!