Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyik volt párotok írna nektek egy levelet ami egyfajta szerelmi önvallomás akkor milyen esetben nem válaszolnátok neki, ha nektek már közben több mint másfél éves kapcsolatotok van?
A levélben tartalma arról szólna, hogy minden amit a kapcsolatotok alatt és után nem mondott ki vagy nem merte kimondani.
Teljes mértékben ignorálni akarjátok már az életetekből mert nem akarnátok, hogy hiú ábrándokat tápláljon vagy mert már nem hatna meg titeket egyáltalán és nem is érdekelne mit ír?
Tegyük fel, hogy nem haraggal váltatok el csak sok volt a kimondatlan, megbeszéletlen tüske és ti szakítottatok.
Ilyenre nem válaszolok, és szerintem egyetlen értelmes ember sem, mert ennyire hosszú idö után már semmi jelentösége az egésznek.
Ha az ex még ennyi idö után is ilyeneken rágódik, akkor valami komoly baj van vele, és jobb ebböl kimaradni, mielött masszív zaklatás lesz belöle.
Nézd, megértelek, 20 év körül én is csináltam ilyen hülyeséget lányként.
Ez soha nem vezet sikerre. Kommunikálni a kapcsolatban kell, nem évek után, mikor a másik már mással él.
Csak nevetségessé teszed magad. Ne tedd. Meg fogod bánni.
Érdekes megfigyelni az emberi természet ezen sötét oldalát, hogy az exiket mennyire démonizálják (lásd előző válaszok) előtte meg ment a "lávmí tender".
Gusztustalan az emberi faj!
Amúgy kizárt az ilyesmi. Nem tudok ilyen szituációt elképzelni.
#7: Bocsi, én az a ritka állatfaj vagyok, aki tart az exeivel 5-10-15 éve egy laza, baráti kapcsolatot, néha leírjuk, kivel mi történt, de ezek az utólagos nyáladzások nem férnek bele. Nyilván oka volt a sdzakításnak.
N
Akár van kapcsolatom, akár nincs, minden esetben válaszolnék rá, és minden esetben ugyanazt: köszi, de nem érdekel. Ha vége, már nem nézek vissza, tovább lépek és ennyi, szóval kizárt, hogy bármelyik exemmel újra megpróbáljam. A csendet viszont jelnek is veheti, hogy biztos azért nem reagálok, mert képtelen vagyok elutasítani. Meg hát én egy egyenes ember vagyok, és kimondom, amit gondolok.
Egyébként én is ápolok laza baráti kapcsolatot egyik-másik exemmel, de ezek csak azért működnek, hogy már régóta külön vagyunk és túl vagyunk egymáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!