Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ingadozik a szexualitásom?
Egyszer a férfiak tetszenek, egyszer meg a lányokkal szexelnék. Miért van ez? Nagyon zavar, higy nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy hova tartozom.
Nem vagyok az a tipikus meleg ember (nem nézek úgy ki, nem is olyan a beszédem, mozgásom). De nem is tartom annak magam. Nincs meg a férfiak után a nyálcsorgatás, ha meg is nézek valakit, akkor is csak a fejét. Romantikus vonzalmat csak lányok iránt érzek.
Atonban heteronak sem tartom mgamat, mert azok nem nézik meg a férfiakat. Csak is a nők után ugranak.
Hallottam erről a biszexről is, de ez egyszerűen megfoghatatlan számomra.

Na most itt azt is külön kell választani, hogy ki iránt érzel lelki, meg szexuális vonzalmat. A kettő nem mindig jár együtt, de mivel te konkrétan a szexualitást kérdezted, a testi kontaktus számít.
Ha lelkileg rajongsz egy pasiért, az még mindig csak a barát kategória, de ha mondjuk olyan gondolataid vannak, hogy szerelmes vagy belé, megsimogatnád, megcsókolnád, letapiznád, akkor meleg, de legalábbis biszex vagy. Ha nők iránt is érzel testi vonzalmat, akkor biszex vagy.
2-es: Én is úgy tudom, hogy van egy ciklikusság, amikor egyszer az egyik nemet, majd máskor a másikat nézed meg. Sokan azonban ezt letagadják hogy létezne bármi ilyen. Kell lennie, mert én magamin is észre veszem, hogy van.
3-as: Lelki vonzalmat egyértelműen nők felé érzek, férfiak felé maximum baráti lehet a viszony. Az a tipikus leülünk egyet sörözni tipus, de ennél több nem igazán. A szexuális vonzalom az, ami kileng hol erre, hol arra. Szerelmet még egy férfi iránt sem éreztem még, lányok felé is csak egyszer. Nem igazán volt részem még igazi szerelemben.

Ezt úgy hívják heteroromantikus biszex. Érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel, de szexuálisat mindkettővel ugyanúgy ki tud alakítani.
Keress rá: Kinsley-skála, a te szexualitásod kb. középen van és időnként ide-oda ingadozik.

Mondom, a lelki vonzalom semmit nem számít, lelki vonzalmat egyébként barát iránt is lehet érezni. Viszont ha testi vonzalom is van emellett, akkor beszélhetünk szerelemről. Ha csak testi, akkor az megint a szexuális vonzalomról szól.
Első mondatodban azt írtad, egyik pillanatban fiúkkal, másik pillanatban lányokkal szexelnél. Meg is válaszoltad magadnak. Biszex vagy. Bár a logikáját én se nagyon értem, hogy ez hogy váltakozhat. Melegként engem sose hozna lázba a punci.

7. Igazából nem arról van szó, hogy olyankor megváltozik az ember szexualítása hirtelen. Hanem szimplán időközönként inkább a női idomakat, máskor meg a pasikat lehet kívánni. Nem minden biszexnek vannak, ilyen szakaszai, de van akinek igen. Nem logikája van, szimplán így van. A vonzalom amúgy se logikus
Amúgy lelki+testi egyben még nem feltétlen szerelem. Ha vonzódsz egy amúgy nagyon jó barátodhoz pl, attól még nem feltétlen vagy belé szerelmes. Az azért összetettebb, mély dolog igazán szerelmesnek lenni

9. Inkább azt szokták elhitetni magukkal, hogy heterók. Semmilysn társadalmi elváráson nem segít, ha vki biszexnek vallja magát, sőt
Meleg vagy, akkor nyilván te csak a pasikra buksz, tök okké. De nem is kell érteni másnak meg miért jön be a fasz meg a punci is
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!