Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért tetszem homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszem homoszexuális férfiaknak is? Szó szerint zaklatnak. Nőkhöz vonzódom. Normális a szexuális beállítottságom.

Figyelt kérdés

A nőkhöz vonzódom teljes mértékben. A nők is nagyon megnéznek, egész csinos modell típusú nőknek tetszem és jóképűnek tartanak.

Az utóbbi időben azonban többször is észreveszem, hogy férfiaknak is tetszem, egészen közel jönnek hozzám nekem jönnek "véletlenül" pl postán sorban álláskor.

Az egyetemen az egyik srácot el is küldtem, hogy fejezze be.

Egyáltalán nincs bennem semmi nőiesség, sőt nagyon is férfiasan, sportosan elegánsan öltözködöm, jól ápolt vagyok. Ennyi.

Jeleket sem adok, mert próbálom kerülni a szemkontaktust a férfiakkal. Csak nőkkel szemezek: köztük is van aki szívesen veszi, van aki nem.

A lényeg, hogy nagyon zavar és idegesít ez az egész.

Addig provokálnak, míg verekedés lesz belőle.

Csak az utóbbi 2-3 évben vettem észre. Van, hogy fél évig semmi, aztán megint kezdik.

2017. febr. 24. 19:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

egyetemen egy srác meg ült mellettem és hozzám érintgette a lábát

aztán vette a lapot,mert kijjebb ültem,meg rászóltam, hogy ő is húzódjon arrébb, majd óra után leléptem

na ilyet sem csinálok fiúkkal, lányokkal persze igen

ha néznek, nem érdekel, mert akkor nem nézek arra és kész

itt a zaklatás, a tapogatás, meg a követés idegesít

heteróknál is vannak olyanok, akik zaklatják a kiszemeltjüket többnyire szép, fiatal nőket

de mondom még egyszer nők is feltűnően bámulnak 18-50 éves korig és elég jó nők, asszonyok

érdekes, hogy ezeket is csak pár éve tapasztalom,de konkrétan mondták ezek a nők, hogy tetszem nekik stb.

amúgy meg nők is tapizták a seggem buliban,de az valahogy nem zavart, sőt kimondottan jólesett

2017. febr. 24. 21:35
 12/17 A kérdező kommentje:
*NÁLUNK heteróknál is vannak olyanok, akik zaklatják a kiszemeltjüket többnyire szép, fiatal nőket
2017. febr. 24. 21:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem értelek. Látod, hogy van ilyen NÁLATOK :D heteroknál is.

Nem kell tehát általánosítani.

Biztos azért nem zavart, ha nők tapiztak, mert mindenkibe így van belenevelve, ezt szoktuk meg.

Vagy te is vonzónak találod azokat a nőket.

Mindegy. Próbálj lazítani és old meg ügyesen.

2017. febr. 24. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
*Illetve ha komoly zaklató és rossz helyekre nyúl, esetleg erőszakoskodik, akkor természetesen védekezz. De gondolom ezt nem kell mondani.
2017. febr. 24. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
**rossz helyekre nyúl szándékosan (ezt még hozzáteszem, mert ha egy zsúfolt helyen véletlenül neked mennek, az nem azért van, mert zaklatni akar, ezt valamiért úgy érzem ebben az esetben ki kell hangsúlyozni) :D
2017. febr. 24. 21:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért tetszel a homoszexuális férfiaknak is??? Ezt ugye nem komolyan kérdezted meg?! Hol van az tiltva, hogy valaki ne legyen szimpatikus, esztétikus és vonzó bárki (tehát BÁRKI) számára? Ha szép vagy, szépnek látnak. De aki néz vagy megnéz, nem az alapján teszi, hogy te kitől várnád el, hanem a saját szempontjai és ízlése alapján.

Szerencsére...

...mert egyébként eléggé kamu kérdésnek tűnik, kamu-lénytől, kamu magyarázkodással. Minden jót! (Ezt legalább őszintén kívánom neked.)

2017. febr. 25. 00:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az egészet kommunikálod az alapján leginkább úgy tűnik van egy enyhe üldözési mániád meleg fiúk ügyében. Hogy mitől , azt gondolom valami pszihodiki tudná megmondani hsok sok beszélgetés után. De a felvázolt storyk nem túl életszerűek, mint az alap gondolatod sem, hogy azt hiszed nőiség kell ahhoz ,hogy egy meleg / bisex szeme megakadjon rajtad. És szerintem az ilyen fiúk 99%-ának eszébe sem jut így ismerkedni, mint ahogy leírtad.

Ellenben van egy csomó faragatlan p*r*szt a városban nap mint nap, aki belemászik az ember aurájába, rajtam támaszkodik a buszon, ha máshol van hely akkor is tőlem 10 centire áll meg stb... De ilyen néha 70 éves nénik, bácsik személyében is létezik, gondolom ők sem ismerkedni akarnak éppen, szimplán tuskók, érzketlenek, nem veszik észre hogy a másikat zavarják a buszon a, a sorban, a boltban stb.

2017. febr. 25. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!