Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ellenkező nem biszexualitásáról? Fiúk számára "szexi" ha két csaj smárol, de kevés lányt hoznak lázba a homoszexuális férfiak. (Double standards? )
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 11:52
1/7 anonim válasza:
Engem speciál nagyon felizgat két jóképű, fiatal srác játszadozása,szerintem más lány is így van.
2/7 anonim válasza:
Engem speciál nagyon felizgat két jóképű, fiatal srác játszadozása,szerintem más lány is így van.19/L
3/7 A kérdező kommentje:
Elsősorban a dolog társadalmi megítélésének kettősségére gondoltam...
2016. dec. 5. 12:37
4/7 anonim válasza:
Engem a két fiú is ugyanúgy felizgat mint két lány 21/Bi/L
5/7 anonim válasza:
Engem is izgat, ha két pasi játszik egymással.
Ez megint a tipikus esete annak, hogy annak van igaza, aki hangosabban kiabál. A férfiak eldöntötték, hogy két férfi együtt undorító, ezért "nyilván" a nőknek sem tetszhet.
6/7 anonim válasza:
Jah... És nem csak a férfiak fogadjnaj el "könnyebben" 2 csajt. Egy csomó csaj a környezetemben azt mondja, hogy ha fel jön ez a téma, hogy inkább 2 csaj, mint 2 férfi, és ők ténykeg kő hetero csajok.. Szóval eléggé igaz ez az állítás.
7/7 anonim válasza:
Ja sexy 2csaj együtt.
Fiúkat nem nézek...azt csinálom :)
Bi/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!