Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszem homoszexuális férfiaknak is? Szó szerint zaklatnak. Nőkhöz vonzódom. Normális a szexuális beállítottságom.
A nőkhöz vonzódom teljes mértékben. A nők is nagyon megnéznek, egész csinos modell típusú nőknek tetszem és jóképűnek tartanak.
Az utóbbi időben azonban többször is észreveszem, hogy férfiaknak is tetszem, egészen közel jönnek hozzám nekem jönnek "véletlenül" pl postán sorban álláskor.
Az egyetemen az egyik srácot el is küldtem, hogy fejezze be.
Egyáltalán nincs bennem semmi nőiesség, sőt nagyon is férfiasan, sportosan elegánsan öltözködöm, jól ápolt vagyok. Ennyi.
Jeleket sem adok, mert próbálom kerülni a szemkontaktust a férfiakkal. Csak nőkkel szemezek: köztük is van aki szívesen veszi, van aki nem.
A lényeg, hogy nagyon zavar és idegesít ez az egész.
Addig provokálnak, míg verekedés lesz belőle.
Csak az utóbbi 2-3 évben vettem észre. Van, hogy fél évig semmi, aztán megint kezdik.
"Egyáltalán nincs bennem semmi nőiesség, sőt nagyon is férfiasan, sportosan elegánsan öltözködöm"
Hát nem pont erről van szó? Egy meleg azért meleg, mert a saját neméhez vonzódik. Azért vagy vonzó a homoszexuálisoknak, mert férfias vagy.
Pszichológiából doktoráltam, így szerintem tudnék tanácsot adni neked is. Ezzel a problémával hetente akár többször is találkozom. Nem azt mondom, hogy minden esetben, de kifejezetten gyakran (eddig 2 kivétel volt), a kliensemnek pár hónap terápia után sikerül megbékélnie azzal a gondolattal, hogy ő is érdeklődik a férfiak iránt.
A problémának a visszatérése kifejezetten erre utal. Amikor ezeket a férfiakat úgymond "nem vetted észre", akkor sikerült a tudatalattidat, valódi énedet elnyomnod. Könnyen lehet, hogy a neveléseddel, illetve baráti köröddel teljes ellentétben lenne a férfiak szeretete. Ezt az érzést lehet hogy el tudod nyomni, ugyanakkor semmiképp sem egészséges. Lehet, hogy nem veszed észre, de a tested egyértelmű jeleket mutat, és ezt a férfitársaid észreveszik.
Ha nincs kedved a problémáddal pszichológushoz fordulni (amit amúgy ajánlanék), lehet hogy javadra válna egy kisebb kísérletezés. Kicsit szabadabban tekints magadra, és a szexualitásra úgy általában.
ez eléggé áltudományos duma
ha nem érdeklődik a b.z.ik iránt akkor látens b.z.i
ez kb olyan mintha valaki nem szereti a sz.@.rt megenni, de azért mert tudat alatt mégis kívánja,de inkább elnyomja és azért undorodik tőle
amúgy meg te nem vagy pszichológus sem, kiolvasni az írásodból
azt sem hiszem el, hogy ilyenekkel hozzátok fordul valaki, ha mégis, akkor meg bemagyarázzátok neki
és a 2 kivétel? azzal mi van?
ennyit rólatok
Szerintem azért valami nincs rendben nálad fejben. Nem feltétlenül az, hogy látens vagy, de egy kicsit paranoiás az biztos.
De uh...oké, már használtad a b..zi szót is, ettől heterosabb nem is lehetnél.
Gondolom rózsaszínt sem hordasz.
*Azt hozzátenném, hogy azzal nem tudsz semmit sem kezdeni, hogy tetszel a homoszex férfiaknak is. Ha férfias vagy, jóképű, stb. akkor ezen semmi meglepő nincs. Ezt nem tudod befolyásolni, meg fognak nézni maguknak, fatnáziálnak rólad, ahogy te is a nőkről. Ezt jobb ha elfogadod és megpróbálod ignorálni.
Az nem tesz jót neked, ha ezen pörögsz, parázol meg mérgelődsz.
Próbáld kitolni az ingerküszöböt. Nem verhetsz meg csak azért valakit, mert rádnéz.
még ha csak rám néz
de nekem jönnek, letapiznak, sorban álláskor a seggembe másznak
ez már zaklatás, ami bűncselekmény
Másra is rámásznak sorban állás közben.
Az én nyakamban is folyton ott liheg valaki és biztosan nem azért, mert tetszek neki.
A villamoson rendszeresen hozzám szoktak érni, dörgölőznek hozzám, stb.
Ez a hátránya annak, hogy egymás nyakán élünk. Én is utálom, pedig meleg vagyok.
De ez nálad csak paranoia.
Ha pedig van valami konkrét személy, aki zaklat, akkor menj a rendőrségre.
igen paranoia
utolsó vagyok a sorban pl. egy lottózóban,
a b.z.i gyerek egyszer csak elindul felém, forgolódik, nekem jön a vállával és szorosan beáll mögém, holott mögötte nincs senki
én ilyet nem csinálok még bomba nőkkel akkor sem, ha nagyon szemez velem akkor sem, mivel idegen
van egy személyes tér, amit nem szerencsés átlépni
nem tudom nálatok ez hogy van, de ez nem normális, annál inkább ijesztő és félelmet keltő
:D Az szimplán csak kretén. Ugyanúgy van ilyen nálatok heteroknál is. Ez nem homoszex különlegesség.
Szerintem teljesen természetes, ha nem szeretjük ha idegen emberek így behatolnak a terünkbe.
De akkor is furán állsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!