Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A haverom azt hiszi járunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom azt hiszi járunk, pedig nem! Mit tegyek? (Többi lent, meleg téma)

Figyelt kérdés

Tegnap nálunk volt a haverom mert együtt tanultunk...

Én teljesen bele voltam mélyülve a tanulásba és ő egyszer csak megcsókolt. Vissza csókoltam (fogalmam sincs, hogy miért:S) utána csak mosolygott és folytattuk a tanulást. Amikor elment is csókkal köszönt, meg mondta, hogy imád. Annyira lelkes volt és boldog, hogy nem mondtam neki semmit csak mosolyogtam.

Ma reggel meg látom, hogy írt egy üzit, hogy jól aludtam-e meg úgy becézett, hogy kicsim.

Tudom, hogy elkéne neki mondanom, hogy én nem vagyok olyan de nem megy....

2012. szept. 30. 16:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 A kérdező kommentje:

Jah. Hát persze.

De végülis én azt akarom, hogy neki maximálisan jó legyen a szex.

De ezt kapcsolat elején nem akarom. Még ha régóta is ismerem...

De mi lesz ha ő már nemakar engem?

2012. okt. 2. 18:48
 52/115 anonim ***** válasza:
94%
Akkor büszke lehetsz, hogy szabadon engedheted a védencedet, már önállóan is életképes.
2012. okt. 2. 19:16
 53/115 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mázlista vagy kérdező. Bárcsak engem is akarna a barátnőm :( Én nem totojáznék ennyit az tuti.
2012. okt. 2. 19:23
 54/115 A kérdező kommentje:

Te lány vagy?

Előző előttinek meg köszönöm a gúnyt, de a haverom nélkülem is életképes!

2012. okt. 2. 20:17
 55/115 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lány vagyok. Legalább neked összejött :)
2012. okt. 2. 20:29
 56/115 anonim ***** válasza:
95%

Végigolvastam az összes hozzászólást.

Én is csak azt tudom javasolni, hogy jöjjetek össze!

A kérdésed és a kommentjeid alapján úgy gondolom, hogy az kétségtelen, hogy a saját nemedhez (is) vonzódsz, csak még nem fogadtad el így magad teljesen, írtad, hogy a szüleid reakciójától is tartasz. És hidd el, el tudnád folytani a saját nemed iránti vonzódást, de nem érdemes!!! Ez nem olyan, hogy egyszercsak elmúlik magától, ha nem ezzel a sráccal jössz össze, akkor később más fog megtetszeni. Még mindig jobb így elfogadnod magad, mint a hiányát szenvedni a vágyaid teljesülésének, és később a 40-es éveidben rádöbbenni, hogy elpocsékoltad a fiatalságod és nem voltál boldog.

Szóval én csak bíztatni tudlak és sok sikert és boldogságot kívánok! Ahogy írtad, ez a srác odavan érted, és az írásaidból kiderül, hogy számodra sem közömbös. És ha 2 ember nemtől függetlenül szereti egymást, ott nem lehet leküzdhetetlen akadály!

Remélem, megírod, hogy mi történt!

2012. okt. 2. 21:42
 57/115 A kérdező kommentje:

Én össze akarok vele jönni de mégse akarok b*zi lenni!

Mindenki csak bántana :(

2012. okt. 2. 21:53
 58/115 anonim ***** válasza:
84%

"Én össze akarok vele jönni de mégse akarok b*zi lenni!

Mindenki csak bántana :("

1. Ez nem akarat kérdése, ezt dobta a gép! Vagy kihozod ebből a helyzetből a legtöbbet, amit lehet, vagy becsapod saját magad és előbb-utóbb beleroppansz az érzelmeidbe!

2. A férfiak 10%-a "bu*i", nem vagy vele egyedül. És a beszűkültagyú homofóbok véleményére nem kell hallgatni!

3. Ha felvállalnád, nyilván kapnál negatív megjegyzéseket is, de tapasztalatból mondom, hogy hazánkban is egyre jobban elfogadják a másságot, Nyugat-Európában még inkább. Szerintem 20 év múlva egyáltalán nem lesz téma, ha valaki a saját neméhez vonzódik.

2012. okt. 2. 22:01
 59/115 anonim ***** válasza:
94%

"Én össze akarok vele jönni de mégse akarok b*zi lenni! "

van egy rossz hírem, ha össze akarsz vele jönni, akkor már az vagy.

2012. okt. 3. 10:01
 60/115 anonim ***** válasza:
85%
Akkor egy másik kérdező volt, akinek a haverja néhány oldallal ezelőtt bele akart halni a hiányába?
2012. okt. 3. 15:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!