Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom azt hiszi járunk, pedig nem! Mit tegyek? (Többi lent, meleg téma)
Tegnap nálunk volt a haverom mert együtt tanultunk...
Én teljesen bele voltam mélyülve a tanulásba és ő egyszer csak megcsókolt. Vissza csókoltam (fogalmam sincs, hogy miért:S) utána csak mosolygott és folytattuk a tanulást. Amikor elment is csókkal köszönt, meg mondta, hogy imád. Annyira lelkes volt és boldog, hogy nem mondtam neki semmit csak mosolyogtam.
Ma reggel meg látom, hogy írt egy üzit, hogy jól aludtam-e meg úgy becézett, hogy kicsim.
Tudom, hogy elkéne neki mondanom, hogy én nem vagyok olyan de nem megy....
Azt, hogy a haveromért mindent megteszek!
Nem szerelemből...legalábbis azt hiszem.
Ugye nemvagyok szerelmes?:(
Én minden vagyok csak tökéletes nem. Nem ismersz...
Megint írt egy üzit, mert nem válaszoltam a reggelire.
Tökre kiborult, mert azt hiszi haragszok. De nem tudok neki mit írni. Pláne nem találkozni vele holnap a suliban. Félek, hogy mindenki előtt lesmárol vagy csinál valami olyat.
Szerintem se csinálna olyat, de nagyon elfogult velem kapcsolatban és félek, hogy elfeletkezne magáról.
Az a baj, hogy én se tudom mit csináljak...félek, hogy akár kárt tenne magában.
Azt hiszem alszom rá egyet.
Köszönöm a segítségeket!
Elég nehéz téma. Gondold át, hogy csak azért lennél vele, azért szexelnél vele, hogy neki jó legyen? Szóval szánalomból, sajnálatból!? Ezt nagyon-nagyon gondold át, mert ha igent mondasz, járni kezdtek aztán egy kis idő után rájössz, hogy ez hülyeség volt sokkal nehezebb visszacsinálni és akkor tuti bukta a barátságotok. Még most meg lehetne beszélni. Főleg, ha olyan jó barátod, akkor le tudtok ülni és elbeszélgetni.
De persze dönthetsz úgyis, hogy vele leszel. Mondjuk elgondolkodtató, hogy ha lenne, akkor a barátnődet is dobnád miatta, a barátságotok miatt. Biztos csak barátság?
Nagyon-nagyon gondold át! Én nem akarlak befolyásolni, nem ítélem el a meleg kapcsolatokat sem. Csak ne sérüljetek lelkileg. Most döntsd el mit akarsz!!
Hajrá, csak ügyesen. Kívánom a legjobbakat!
Nem sajnálatból járnék vele...hanem csak hogy jó legyen neki. Így is sokat vagyunk együtt, csak annyiból lesz más, hogy smárolunk is.
Igen, ha választanom kéne a barátságot választanám. Az egy életre szól, csajom meg másik is lehet.
Lehet hogy nem vagy meleg,de minimum biszex,az hót ziher!
Én egyik meleg barátomért sem vállalnám be a szexet,ha heteró lennék.
Barátságban is vannak határok,ez meg már igencsak kívülre esik.
Szerintem nem ismered magad igazán.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!