Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A haverom azt hiszi járunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom azt hiszi járunk, pedig nem! Mit tegyek? (Többi lent, meleg téma)

Figyelt kérdés

Tegnap nálunk volt a haverom mert együtt tanultunk...

Én teljesen bele voltam mélyülve a tanulásba és ő egyszer csak megcsókolt. Vissza csókoltam (fogalmam sincs, hogy miért:S) utána csak mosolygott és folytattuk a tanulást. Amikor elment is csókkal köszönt, meg mondta, hogy imád. Annyira lelkes volt és boldog, hogy nem mondtam neki semmit csak mosolyogtam.

Ma reggel meg látom, hogy írt egy üzit, hogy jól aludtam-e meg úgy becézett, hogy kicsim.

Tudom, hogy elkéne neki mondanom, hogy én nem vagyok olyan de nem megy....

2012. szept. 30. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/115 anonim ***** válasza:
100%
Visszacsókoltál és mosolyogtál rá...?? Ő....gondold át újra, biztos nem vagy olyan?
2012. szept. 30. 16:47
 2/115 A kérdező kommentje:
Igen, mosolyogtam mert nemtudtam mit csinálni. Nagyon jó haverom és nem akartam elkeseríteni. A szüleivel is nagyon rossz a kapcsolata szinte csak én vagyok neki...
2012. szept. 30. 16:49
 3/115 A kérdező kommentje:

Lehet nem meleg csak egyszerűen nincs senkije és ezért csinálja ezt?

Barátnője még sose volt, mindig kikosarazták.

2012. szept. 30. 16:50
 4/115 anonim ***** válasza:
100%
Gondold at hogy biztos nem vagy meleg te is mert eleg fura hogy vissza csokolod es mosolyogsz is .Ha nem el kene mondanod neki.
2012. szept. 30. 16:54
 5/115 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem meleg az rögtön kiugrik a karjaiból hogy "fúj ember..." Így egy lány reagálna ha nem akarja megbántani a fiúbarátját
2012. szept. 30. 17:16
 6/115 A kérdező kommentje:

De tényleg csak én vagyok neki...nem akarok fájdalmat okozni neki.

És remélem meleg se vagyok, nem akarok az lenni.

2012. szept. 30. 18:21
 7/115 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, ha nem akarod ezt így, akkor most állítsd le. Mondd, hogy átlépett egy bizonyos határt. Bírod őt meg minden, de ez neked sok, legyetek csak haverok.
2012. szept. 30. 18:34
 8/115 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj tudnál szeretni szerelemmel egy fiút? Tudnál vele szexuális kapcsolatot létesíteni? Ha igen, még akkor sem biztos, hogy meleg vagy, lehet, hogy biszexuális.
2012. szept. 30. 18:40
 9/115 A kérdező kommentje:

Nemtudom, hogy amit most érzek az szerelem vagy csak szeretet...:S

De szexelni tudnék vele, (mással lehet nem) hogy neki jó legyen..régóta ismerem és ő mindig mellettem volt. A legjobb haverom.

2012. szept. 30. 20:35
 10/115 anonim ***** válasza:
100%
És a lányokkal mi a helyzet?
2012. szept. 30. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!