Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A haverom azt hiszi járunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom azt hiszi járunk, pedig nem! Mit tegyek? (Többi lent, meleg téma)

Figyelt kérdés

Tegnap nálunk volt a haverom mert együtt tanultunk...

Én teljesen bele voltam mélyülve a tanulásba és ő egyszer csak megcsókolt. Vissza csókoltam (fogalmam sincs, hogy miért:S) utána csak mosolygott és folytattuk a tanulást. Amikor elment is csókkal köszönt, meg mondta, hogy imád. Annyira lelkes volt és boldog, hogy nem mondtam neki semmit csak mosolyogtam.

Ma reggel meg látom, hogy írt egy üzit, hogy jól aludtam-e meg úgy becézett, hogy kicsim.

Tudom, hogy elkéne neki mondanom, hogy én nem vagyok olyan de nem megy....

2012. szept. 30. 16:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 Ipso ***** válasza:
100%

"De nekem van ilyen elvem, hogy nem akarok túl hamar szexuális kapcsolatot létesíteni mert félek, hogy elrontom a kapcsolatot."

A tapi még nem szex, legalábbis a nagy többség szerint.

2012. okt. 20. 20:09
 112/115 anonim ***** válasza:
100%
már lassan 4 hónapja nincs válasz
2013. jan. 27. 14:24
 113/115 anonim ***** válasza:
100%
Történt már valami?
2013. jan. 27. 16:12
 114/115 anonim ***** válasza:
100%
Így van Kedves Kérdező, ha látogatod még ezt az oldalt, megírhatnád, hogy mi történt, többen kíváncsiak lennénk a folytatásra!
2013. jan. 27. 17:33
 115/115 anonim ***** válasza:
100%
szerintem már nem tudunk irni ebben a kérdésben mert a felhasználot letiltoták avagy törölte regisztrációját :(
2013. márc. 21. 14:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!