Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A haverom azt hiszi járunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom azt hiszi járunk, pedig nem! Mit tegyek? (Többi lent, meleg téma)

Figyelt kérdés

Tegnap nálunk volt a haverom mert együtt tanultunk...

Én teljesen bele voltam mélyülve a tanulásba és ő egyszer csak megcsókolt. Vissza csókoltam (fogalmam sincs, hogy miért:S) utána csak mosolygott és folytattuk a tanulást. Amikor elment is csókkal köszönt, meg mondta, hogy imád. Annyira lelkes volt és boldog, hogy nem mondtam neki semmit csak mosolyogtam.

Ma reggel meg látom, hogy írt egy üzit, hogy jól aludtam-e meg úgy becézett, hogy kicsim.

Tudom, hogy elkéne neki mondanom, hogy én nem vagyok olyan de nem megy....

2012. szept. 30. 16:38
 61/115 anonim ***** válasza:
71%

"de a haverom nélkülem is életképes!"

azt se tudod mit írsz!!!

de tudatlan vagy

néhány oldallal ezelőtt meg tényleg itt írogattad, h mennyire meghal nélküled,meg értelmetlen nélküled az élete

2012. okt. 3. 15:46
 62/115 A kérdező kommentje:

Ma beszéltem vele. Nagyon örült a karjaiba kapott és megcsókolt...de kb fél óra múlva felhozta, hogy nem sajnálatból vagyok-e vele és hogy nem is tetszik nekem.

Én meg felkaptam a vizet és kidobtam. Azóta hívott egy párszor.... De én már biztos vagyok benne, hogy akarom őt és mégse hitt nekem. Akkor hagyjon békén.

2012. okt. 3. 15:48
 63/115 A kérdező kommentje:

Jó de attól még életképes.

Sok idő kéne neki de biztos el tudna felejteni.

2012. okt. 3. 15:51
 64/115 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy semmi :D Az egyik percben nem szereted, a másikban igen, aztán kell, de mégsem kell, mert nincs meggyőződve olyan érzelmedről, amiben te magad sem vagy biztos.
2012. okt. 3. 15:58
 65/115 anonim ***** válasza:
95%

Jó kis szappanopera.

Nem kell félned attól, hogy megbélyegeznek, hacsak nem viszed ki ezt az egészet a 4 fal közül meg nem kezdesz el úgy viselkedni, mint egy csaj (ti. h.ülye b.uzi).

Egyébként most neked kéne türelemmel lenni felé. Ha valaki kidob, utána meg visszafogad, akkor én is kételkednék benne. Ez teljesen természetes. Ráadásul ő ezt meg is osztotta veled, erre kirakod a szűrét. :S

Na így legyen az ember őszinte...

2012. okt. 3. 16:01
 66/115 anonim ***** válasza:
94%
Bár az ő oldaláról sem a legjobb módszer ez az évekig titkolózom az érzéseimről és hagyom, hogy a szerelmem beleélje magát egy barátságba, amit aztán egyik napról a másikra eldobok, vagy éppen vádat csinálok belőle, ha nem akar többet játszma.
2012. okt. 3. 16:02
 67/115 anonim ***** válasza:
100%

csupa ellentmondásos az egész,hogy lehet valaki ennyire döntésképtelen

"én nem vagyok olyan"

"szexelnék vele"

"nem lököm el ha megcsókol"

Nem azért fognak piszkálni,mert b.zi vagy,hanem mert ilyen döntésképtelen vagy.

szerintem összeillenétek

2012. okt. 3. 16:04
 68/115 A kérdező kommentje:

Jólvanna én sose tudtam dönteni. De most tudom, hogy kell nekem, és nem szakítottam vele hanem kiraktam a szobámból.

És haragszok rá amiért nem hisz nekem. Örülne inkább, hogy nekem is bejön.

2012. okt. 3. 16:19
 69/115 anonim ***** válasza:
100%
Őfelsége kedvéért mindent, mi lesz veled, ha megun, de most hirtelen érezze magát megtisztelve, hogy érdeklődést mutatsz iránta.
2012. okt. 3. 16:23
 70/115 anonim ***** válasza:
100%
De hülye vagy. Most mit szórakozol vele? Persze hogy megkérdezte mert bizonytalan ő is. Te kéreted magad mint egy kisasszony. De legalább meg lesz a szereped a kapcsolatotokban.
2012. okt. 3. 17:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!