Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A haverom azt hiszi járunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom azt hiszi járunk, pedig nem! Mit tegyek? (Többi lent, meleg téma)

Figyelt kérdés

Tegnap nálunk volt a haverom mert együtt tanultunk...

Én teljesen bele voltam mélyülve a tanulásba és ő egyszer csak megcsókolt. Vissza csókoltam (fogalmam sincs, hogy miért:S) utána csak mosolygott és folytattuk a tanulást. Amikor elment is csókkal köszönt, meg mondta, hogy imád. Annyira lelkes volt és boldog, hogy nem mondtam neki semmit csak mosolyogtam.

Ma reggel meg látom, hogy írt egy üzit, hogy jól aludtam-e meg úgy becézett, hogy kicsim.

Tudom, hogy elkéne neki mondanom, hogy én nem vagyok olyan de nem megy....

2012. szept. 30. 16:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/115 anonim ***** válasza:
100%

"Én egyik meleg barátomért sem vállalnám be a szexet,ha heteró lennék."

Nem úgy értem hogy meleg vagyok,hanem max akkor vállalnám be,ha én is meleg lennék,heteróként nem tennék ilyet.

2012. okt. 1. 14:47
 22/115 anonim ***** válasza:
100%
Történt már azóta valami? Találkoztatok?
2012. okt. 1. 16:35
 23/115 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem is biszex lehetsz..

Sőt szerintem te nem csak szereted, hanem szerelmes is vagy belé. De ezt neked kéne tisztáznod először magaddal, aztán a sráccal. Mit éreztél mikor visszacsókoltad?

Am hány évesek vagytok?

Sok szerencsét:)

2012. okt. 1. 17:04
 24/115 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, szerintem is szerelmes vagy. Egy 100%-ig hetero férfi nem csókol vissza más pasit, és nem menne bele szexbe sem, azért mert, hogy ő a legjobb barátja.. Ahogy már előttem is írták a barátságnak van egy határa.

Magadban tisztázd a dolgot. Gondolkodj el, hogy mit is szeretnél? Mit érzel? Milyen volt a csók?

Én a legjobbakat kívánom nektek. Majd légyszíves írj, hogy ha történt valami fejlemény, mert kíváncsian várjuk!!!

2012. okt. 1. 17:30
 25/115 A kérdező kommentje:

Ma suli után átjött és mondtam neki, hogy én nem biztos, hogy akarom ezt ő meg elkezdett sírni. Mondta, hogy nélkülem nincs értelme az életének, és már régóta szeret.

Mondtam neki, hogy adjon még időt. Megint megcsókolt és én hagytam, hogy megtegye és visszacsóloltam. Nem értem miért...pedig nem akartam.

2012. okt. 1. 17:31
 26/115 A kérdező kommentje:

17 évesek vagyunk

Igazából nemtudom mit érzek, de ha csókol azt élvezem. Még senki nem csókolt ilyen jól.

2012. okt. 1. 17:35
 27/115 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
100%

érdekes sztori az tuti :D

annyira nem tudom átélni mert heteró vagyok, de ha ez neked jó (márpedig jó az látszik) akkor fogadd el. őt is magad is. másokkal elfogadtatni nehezebb lesz, de én hiszek abban, hogy az ilyen dolgok nem szoríthatóak nemi korlátok közé és mindenkinek jár a boldogság.

amúgy az is lehet, hogy ő annyira elkeseredett hogy már a fiúknál is próbálkozik nem tudom...minden esetre smároltatok, érdemes ezen elgondolkodnotok és beszélni se árt róla.

2012. okt. 1. 17:49
 28/115 anonim ***** válasza:
61%

"azt mondta hogy nélkülem nincs értelme az életének,"

mondjuk ez már kicsit fura,hogy ilyeneket ír

Milyen szöveg ez?

"azt hiszi járunk"

Honnan gondolná ezt,ő megcsókol úgy néz rád,látszik rajta hogy beléd van esve,te meg nevetsz,és csak állsz ott?

"Tudom, hogy elkéne neki mondanom, hogy én nem vagyok olyan de nem megy...."

Mert?

Miért nem megy?

szerintem kamu a sztori

2012. okt. 1. 20:40
 29/115 A kérdező kommentje:

Nem nevettem hanem csak mosolyogtam, és visszacsókoltam..:S

Azért nem tudom neki megmondani mert nemakarom megbántani.

Meg igazából azt sem tudom mit akarok. Gondolkodási időt kértem tőle

Azt gondolsz amit akarsz, lesz*rom.

2012. okt. 1. 21:39
 30/115 anonim ***** válasza:
84%

te sem tudod mit akarsz,de ezek szerint a hajlam megvan benned

ennyi

legalább magaddal legyél már őszinte,banyek!

naná hogy azt gondolok amit akarok,szerintem ne panaszkodj akkor se,ha negatív kritikát kapsz másoktól,mert te raktad ki a kérdést,amivel vállaltad h akárki,akármit írhat

azt meg te sem gondolod komolyan,hogy ezek normális heteró viselkedések?

2012. okt. 1. 22:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!