Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A haverom azt hiszi járunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom azt hiszi járunk, pedig nem! Mit tegyek? (Többi lent, meleg téma)

Figyelt kérdés

Tegnap nálunk volt a haverom mert együtt tanultunk...

Én teljesen bele voltam mélyülve a tanulásba és ő egyszer csak megcsókolt. Vissza csókoltam (fogalmam sincs, hogy miért:S) utána csak mosolygott és folytattuk a tanulást. Amikor elment is csókkal köszönt, meg mondta, hogy imád. Annyira lelkes volt és boldog, hogy nem mondtam neki semmit csak mosolyogtam.

Ma reggel meg látom, hogy írt egy üzit, hogy jól aludtam-e meg úgy becézett, hogy kicsim.

Tudom, hogy elkéne neki mondanom, hogy én nem vagyok olyan de nem megy....

2012. szept. 30. 16:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 A kérdező kommentje:
Igen lehet akár hetero viselkedés is. Nagyon szeretem a barátom és nem akarom, hogy szenvedjen ráadásul MIATTAM!
2012. okt. 1. 22:31
 32/115 anonim ***** válasza:
100%
Még reggel azt írtad, hogy nem szánalomból, sajnálatból lennél vele, hanem mert azt akarod, hogy neki jó legyen. Ezt most is írtad. Mindig csak a barátod, a barátod... de Te mit akarsz??
2012. okt. 1. 22:34
 33/115 A kérdező kommentje:

Azt, hogy boldog legyen.

De én nemtudom boldog lennék-e vele.

Szüleim nem fogadnának el.

2012. okt. 1. 22:49
 34/115 anonim ***** válasza:
85%
Én meg a szüleimet szeretem, de nem hagynám, hogy az apám megcsináljon, csak hogy ne szenvedjen miattam. Mert egyáltalán nem ÚGY szeretem.
2012. okt. 1. 22:56
 35/115 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy teljesen 100-as

még heterós viselkedés,aztán meg azt írja,nem fogadnák el

akkor WTF?

döntésképtelen vagy

tényleg folyton a barátom ííígy meg úúgy,

így szeretem,úgy szeretem

bele vagy zúgva tényleg én is azt mondom

2012. okt. 1. 23:00
 36/115 A kérdező kommentje:

Csak írtam, hogyha járnánk nem fogadnának el a szüleim.

Most ezért miért kell bolondnak nevezni?

2012. okt. 2. 00:11
 37/115 anonim ***** válasza:
64%

látom nem érted

akkor nem is erőlködnék

tőlem aztán tényleg igazán azt csinálhatsz,amit akarsz

"Mit tegyek"

Sikerült valakinek választ adnia a kérdésedre?

Szerintem neked kéne eldöntened végre

Mármint gondolom nem 14-15 éves pattanásos kisfiú vagy,ideje lenne felnőtt döntéseket hoznod,egyedül!

2012. okt. 2. 00:43
 38/115 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázd magadban az érzéseidet és döntsd el hogy mit szeretnél. De ne játssz vele, mert az fáj neki. Ha tényleg a legjobb barátod akkor pedig ne okozz neki fájdalmat és mond el világosan hogy hogy döntöttél.

Vonzódsz hozzá + tudnád szerelemmel is szeretni = járjatok

Csak erős baráti érzéseket érzel = ne járjatok

De ne ámítsd tovább, ne csókolj vissza ha nem vagy szerelmes, neked se esne jól ha ezt csinálnák veled.

2012. okt. 2. 07:00
 39/115 anonim ***** válasza:
100%
Itt a gond azzal van, hogy te bizonytalan vagy, ő meg elvakultan szerelmes beléd. Ezt muszáj lenne valahogy szintbe hozni különben rámegy a barátságotok.
2012. okt. 2. 07:04
 40/115 A kérdező kommentje:

Azt nemtudom megállni, hogy ne csókoljak vissza.Ha benne van a nyelve a számban nem tudom ellökni :(

és nem akarok játszani vele

2012. okt. 2. 08:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!