Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kivertem a legjobb baratomnak, mert adott cserebe valamit akkor mar bi vagyok, vagy meleg? ?
Heteroszexuális férfiként írom, hogy ez egy elég meleg dolog. Ahol csak kér férfi (bár jelen esetben fiú) van és kirázzák az nem biszexuális kaland. Még ha van is barátnőd. Ez nem fogalmi kérdés, hanem tény.
.
.
.
Figyelem, most indul a lepontozás. Fogadok a "sok magának se meri bevallani, hogy meleg srác" mind le fog pontozni.
Nagyon egyszerű
Felizgatott: bi vagy
Hidegen hagyott: ringyó heteró
Bár elgondolkodnék azon, hogy hogy voltál rá képes. A legtöbb heterót ez nagyon taszítja. De ha aranyásó nők képesek 80 éves szottyadt fasszal lenni pénzért, akkor szerintem te is képes vagy kiverni valakinek, akihez nem vonzódsz
#29-es, ettől most úgy érzed, beljebb vagy? hogy mindenkire ragasztasz valami címkét? ez nem olyan, mint a rendszertan a biológiában...
a világ nem annyira egyszerű, mint képzeled.
azok a srácok, akik ketten egy lyukban vannak egy lányban, de nincs közben "semmi buzulás", na, őket hova sorolod? ciszheterók? és akik csak egy sima 2F1N hetero hármast nyomnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!